Çekya 2'nci Ligi Laola1 Web TV'den Şifresiz  Yayınlanacak

06.06.2020 - 01:56

Çekya 2'nci Ligi Laola1 Web TV'den Şifresiz  Yayınlanacak

Son birkaç yılda alternatif sporların yayınlarına yer vererek dikkat çeken Laola1.tv platformu, Çekya 2. Ligi’ni naklen yayınlayacağını duyurdu. Bu ligin yanında İsviçre ve Çekya’dan hazırlık maçları da Laola1.tv üzerinden izlenilebilecek.

Almanya ve Avusturya’da legal olarak hizmet veren ve geçtiğimiz yıllarda büyük liglerden de maçları yayınlayan Laola1.tv, yeni dönemde Çekya 2. Ligi’ni naklen yayınlayacağını duyurdu. Bunun yanında hem Çekya’dan hem de İsviçre’den hazırlık maçları bu platformdaki yerini alacak.

Cumartesi gün boyu hazırlık maçlarını yayınlayacak olan Laola1.tv’nin Çekya İkinci Ligi’ndeki maç yayınları Türkiye saati ile 18.00’de başlayacak. Pazar günü ise Çekya 2’nci Ligi’nde 4 maç programa alınmış durumda. Müsabakalar saat 18:00’de başlayacak.

Çekya İkinci Ligi ile birlikte hafta sonu yayın akışına İsviçre’den iki hazırlık maçını da alan Laola1.tv, geçmiş günlerine adeta selam çakıyor. Cumartesi günü 12.00’den itibaren FC Luzern-FC Schaffhausen ve FC Aarau-FC Thun mücadeleleri bu platformda futbolseverleri bekliyor olacak.

Laola1.tv Nedir?

Yaklaşık 10 yıl önce voleybol maçları yayınlarıyla dikkat çekmeye başlayan Laola1.tv daha sonrasında masa tenisi ve hokey ile yayın skalasını genişletti. Alternatif sporlarla gündeme gelen Laola1.tv, daha sonra yayın kalitesini farklı bir boyuta taşıdı ve La Liga, Bundesliga gibi ligleri yayınlama başladı. Yaklaşık 5 yıl önce Avrupa’nın önemli ligleri Laola1.tv platformunda naklen izlenebiliyordu. Ancak bu yayın haklarını çok fazla elinde tutamayan Laola1.tv, son dönemde daha çok voleybol ve hentbol yayınlarıyla gündemde.

Şifresiz Spor Web Kanalı Laola1 Web TV hakkında Merak Edilenler

Spor Ekranı Youtube hesabından daha önce Laola1 Web TV ile alakalı en çok merak edilen konuları derlemiş ve cevaplarını bir video ile paylaşmıştık. Bilgilendirici videomuzu aşağıda izleyebilirsiniz:

Türkiye’den üye olmadan ücretsiz olarak da takip edebildiğiniz Laola1.tv’nin futbol yayınların önümüzdeki dönemde arttırması bekleniyor.