6-7 Haziran Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

06.06.2020 - 01:25

6-7 Haziran Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

Tüm dünyada spor organizasyonlarının yavaş yavaş başladığı görülüyor. Almanya Bundesliga’nın yanına Portekiz Primeira, Çekya 1. Ligi, Danimarka Superliga, Macaristan Hırvatistan ligleri eklenmiş durumda. Önümüzdeki haftadan itibaren majör ligler de başlıyor. Birçok ülkeden farklı spor organizasyonlarının yayınlandığı Türkiye’de bu haftanın menüsünde ağırlık tabii olarak Bundesliga’da.

Öncelikle hafta sonu izlemesi en keyifli olduğunu düşündüğümüz spor etkinliklerini aşağıda sizler için derledik.

Cumartesi Tavsiyeleri

Hafta sonu spor ekranı birkaç haftadır biraz daha ilgi çekici hâle gelmiş durumda. 6 Haziran’da da izlenebilecek birçok mücadele karşımıza çıkıyor. Keyifli vakit geçirmenizi sağlayacak mücadeleler şu şekilde:

16.30 Bayer Leverkusen-Bayern Münih: Öğlen saatlerinde Almanya Bundesliga 2 maçları olsa da maç izleme maratonuna 16.30’daki bu maçla başlamanızı öneriyoruz. Wolfsburg yenilgisi dışında koronavirüs arasından sonra iyi bir performans gösteren Leverkusen, emin adımlarla şampiyonluğa koşan Bayern Münih’i konuk edecek. İsmi son dönemde Manchester United ile anılan Kai Havertz’in Bayern Münih karşısındaki performansını izlemek için 16.30’da S Sport 2 ve İdman TV kanallarının yanı sıra S Sport Plus uygulamasına bağlanabilirsiniz.

Bu kuşakta alternatif olarak önerebileceğimiz bir diğer maç ise Düsseldorf-Hoffenheim mücadelesi. Kenan Karaman ve Kaan Ayhan’ın forma giydiği Düsseldorf’un, ligin başarılı ekiplerinden Hoffenheim’ı konuk edeceği bu mücadele Cumartesi günü 16.30’dan itibaren S Sport ve S Sport Plus ekranlarından yayınlanacak.

1 aylık abonelik ücreti olan 17 TL ödeyerek 3 ay boyunca S Sport Plus izleyebilmek için buraya tıklayınız.

19.30 Borussia Dortmund-Hertha Berlin: Bayer Leverkusen-Bayern Münih karşılaşmasının bitmesinden yaklaşık 1 saat sonra yine keyifli geçmeye aday bir mücadele S Sport 2, İdman TV ekranlarında ve S Sport Plus uygulamasında izleyicilerin karşısına çıkacak. Geçtiğimiz hafta Jadon Sancho’nun şovuyla Paderborn deplasmanından 6 gollü bir galibiyet çıkaran Dortmund, Labbadia yönetiminde yenilgi yüzü görmeyen Hertha Berlin’i konuk edecek. Keyifli geçmeye aday mücadelenin başlama saati 19.30.

22.00 Stuart Bingham-Ricky Walden: Muhtemelen başlama saati biraz sarkacak olan bu mücadele, Snooker Şampiyonlar Ligi’nde 1’inci gruptaki son mücadele olacak. Gruptaki diğer maçlara da bağlı olmakla birlikte tahminler bu maçın sonucunun gruptan çıkan ismi belirleyeceği yönünde. Son 5 karşılaşmada rakibini 4 kez mağlup eden dünya 13 numarası Bingham ile Ricky Walden arasındaki bu mücadeleyi Eurosport 1 ekranlarından izleyebileceksiniz.

Pazar Tavsiyeleri

Pazar günü ise mesaiye biraz erken başlamak fena olmayacak gibi duruyor. Akşama seansı hareketsiz olan Pazar gününün izlenmesi gereken maçları şu şekilde:

07.00 Amanda Nunes-Felicia Spencer: UFC 250 tüy sıklette kemerini korumak için kafese geri dönen Amanda Nunes’in işi bu sefer pek kolay olmayacak. Kanadalı Felicia Spencer ile Amanda Nunes’in karşılaşacağı bu kemer mücadelesi, 07.00’den itibaren S Sport Plus uygulamasında olacak. 10 Mayıs’ta yapılması planlanan ama salgın sonrasında iptal edilen bu mücadeleyi Pazar sabahı 07.00’den itibaren S Sport Plus uygulamasından takip edebilirsiniz. Bu mücadele öncesinde de birkaç dövüş yapılacak.

14.30 Werder Bremen-Wolfsburg: Alt sıralardan bir türlü kurtulamayan Werder Bremen, hafta içinde aldığı ağır yenilgiyi unutturmak için sahaya çıkıyor. Hem alt sıraları hem de Avrupa Ligi’ne katılma yarışını ilgilendiren Werder Bremen-Wolfsburg mücadelesini 14.30’dan itibaren S Sport 2, İdman TV kanallarından ve S Sport Plus uygulamasından izleyebilirsiniz.

16.30 Union Berlin-Schalke04: Koronavirüs sonrasında başlayan ligde en kötü durumda olan takım muhtemelen Schalke04. Bir türlü istenilen performansı gösteremeyen Schalke04’ün Union Berlin karşısındaki toparlanma girişimi ilgi çekici olabilir. Ozan Kabak’ın da formasını giydiği Schalke 04’ün Union Berlin deplasmanındaki mücadelesini 16.30’dan itibaren S Sport 2, İdman TV ve S Sport Plus üzerinden naklen izleyebilirsiniz.

Hafta Sonu Şifresiz Maçlar

Her hafta Bundesliga’dan tek maçı şifresiz yayınlayan TRT Spor’un bu hafta yayınlayacağı maç; RB Leipzig-Paderborn mücadelesi. Cumartesi günü oynanacak müsabakanın başlama saati 16.30.

Hafta sonu ayrıca Belarus Ligi maçlarının tamamı, şifresiz olarak Belarus Futbol Federasyonu Youtube kanalından yayınlanırken, Ukrayna Premier Lig Play-Off Şampiyonluk grubunda Cumartesi günü 17:00’de oynanacak olan Shakhtar Donetsk-Desna mücadelesi, Shaktar’ın resmi Youtube hesabından şifresiz olarak yayınlanacak. Yine Ukrayna Premier Lig’in şampiyonluk adaylarından Dinamo Kiev’in Oleksandriya takımını ağırlayacağı müsabaka, Pazar 17:00’den itibaren Dinamo Kiev’in resmi Youtube hesabından şifresiz olarak izlenebilecek.