RB Leipzig-Paderborn Mücadelesi TRT Spor Ekranlarından Şifresiz Yayınlanacak

05.06.2020 - 14:52

RB Leipzig-Paderborn Mücadelesi TRT Spor Ekranlarından Şifresiz Yayınlanacak

Her hafta bir Bundesliga mücadelesini şifresiz olarak yayınlayan TRT Spor’da, haftanın maçı belli oldu. Bundesliga, 30’uncu haftasında TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak olan maç; RB Leipzig-Paderborn.

Koronavirüs sonrasında ilk geri dönüş yapan majör lig Bundesliga’da, geri dönüş sonrasında TRT Spor ekranlarından her hafta bir maç yayınlanmaya başlandı. Mayıs ayında hafta içi fikstüründen de iki maç yayınlayan TRT Spor’un 30’uncu haftada yayınlayacağı maç, RB Leipzig-Paderborn mücadelesi oldu. 16:30’dan itibaren bu mücadeleyi, TRT Spor ekranlarından naklen izleyebilirsiniz.

RB Leipzig Geri Dönüş Sonrası İç Sahada Kazanamadı

Koronavirüs öncesinde iyi bir form grafiği olan RB Leipzig, ara sonrasında oynanan 4 maçta 8 puan topladı. Oynanan 4 maçta iki galibiyet, iki beraberlik alan RB Leipzig, iç sahada henüz galibiyet yüzü göremedi.

Geri dönüşün hemen öncesinde iddialı açıklamalarda bulunan RB Leipzig cephesi, iç sahadaki kazanamama serisinin üç maça çıkmasını engellemek için mücadele edecek.

Paderborn’un Kurtulması Mucizelere Bağlı

Ara sonrası hata yapma lüksü olmayan takımlardan Paderborn, pek de bu lüksü yokmuş gibi geri dönmedi. Oynanan 4 maçta 3 beraberlik, 1 mağlubiyet alan Paderborn, 19 puanla son sırada. Tüm maçlarını kazanmak zorunda olan Paderborn’un, yeni sezonda Bundesliga’da olması mucizelere bağlı.

Geçtiğimiz hafta ikinci yarıda yedikleri 6 golle adeta havlu atan Paderborn, küme düşerken bir sürpriz yapma peşinde olacak.

Maç Önü ve Maç Sonu Programları TRT Spor’da

Almanya Bundesliga programlarıyla sezon başından bu yana dikkat çeken TRT Spor, maçları yayınlamaya başladıktan sonra, bu programların sayısını arttırdı. RB Leipzig-Paderborn mücadelesi öncesi ve sonrasında TRT Spor’da yayınlar olacak.

15:45’te Hünkar Mutlu ve Tarık Üstün’ün yorumlarıyla Almanya’dan futbol ekranlara gelecek. Maç saatine kadar devam edecek olan bu program, devre arasında maç yorumlarıyla futbolseverlerine huzuruna çıkacak. Her hafta olduğu gibi, maç sonunda da bu ikili maç analizini yapacaklar. 

Maç önü, devre arası ve maç sonu programlarıyla Bundesliga heyecanını sonuna kadar yaşatan TRT Spor’un, önümüzdeki dönemde de birçok yeniliğe imza atması bekleniyor.