S Sport 2 Kanalı Nasıl İzlenir?

02.06.2020 - 23:28

S Sport 2 Kanalı Nasıl İzlenir?

Farklı spor branşlarından, canlı yayınlarla, kaliteli bir içerik sunan spor kanalı “S Sport 2 hangi platformlarda kaçıncı kanalda?”, “nereden izlenir?”, “Hangi ligleri veriyor?”, gibi sorulara cevap arayacağımız makalemizi sizler için hazırladık. 

1 aylık abonelik ücreti olan 17 TL ödeyerek 3 ay boyunca S Sport Plus izleyebilmek için buraya tıklayınız.

S Sport 2 Hangi Platformlarda? Kaçıncı Kanaldan İzlenir?

S Sport’un kardeş kanalı olan S Sport 2, sadece dijital platformlar ve Kablo TV üzerinden yayın yapıyor. S Sport 2 kanalı şu platformlardan izlenebilir:

Vodafone TV 12’nci kanal

Turkcell TV+ 78’nci kanal 

Kablo Tv 241’inci kanal

S Sport 2 Şifresiz İzlenir Mi?

Bundesliga’nın yayıncı kuruluşu S Sport 2, şifresiz yayın yapmıyor. S Sport 2’yi izleyebilmek için, listedeki ücretli platformlara üye olmak gerekiyor.

S Sport 2 Uyduda Var Mı?

Haftanın 7 günü, 24 saat boyunca yayınlarını sürdüren spor kanalı S Sport 2, Digitürk, D Smart gibi uydu üzerinden yayın yapan platformlarda yer almıyor. S Sport 2’nin uydu frekansı bulunmuyor. 

S Sport 2 Hangi Ligleri Yayınlıyor?

Ücretli ve özel platformlar üzerinden izlenebilen S Sport 2 kanalı, full hd spor yayınları ile izleyiciyi buluşturuyor. Kanalın resmi yayıncısı olduğu ligleri şöyle sıralayabiliriz:

Almanya Bundesliga, 

Portekiz Premiera Ligi, 

Euro 2020, 

MLS, 

NCAA Basketball, 

WNBA, 

WSBK, 

ATP250, 

Matchroom Boxing, 

Frank Warren Boxing, 

Cage Warriors, 

Canlı WWE Raw, 

Canlı WWE Smackdown

S Sport 2 Kimin? S Sport 2 Sahibi Kim?

S Sport 2 kanalı Saran Group bünyesinde yer alıyor. Sporun içinden gelen iş insanı ve spor yöneticisi Sadettin Saran, sürekli gelişen spor yayıncılığı anlayışını Saran Medya’da topladı. Geniş bir yelpazede, dünyanın önde gelen spor organizasyonlarından canlı yayınlar S Sport 2 kanalında beğeniyle takip ediliyor.