Werder Bremen-Eintracht Frankfurt İddaa Tahmini ve Maç Önü Analizi

02.06.2020 - 23:05

Werder Bremen-Eintracht Frankfurt İddaa Tahmini ve Maç Önü Analizi

Bundesliga’da 24’ncü haftanın erteleme maçında 32 puanla 12’nci sırada yer alan Eintracht Frankfurt, 25 puanla 17’nci sırada bulunan Werder Bremen’e konuk oluyor. 

Werder Bremen Pes Etmeyecek

Düşme hattında yer alan Werder Bremen büyük bir savaş veriyor. Union Berlin, Augsburg, Paderborn ve Mainz gibi takımlara nazaran derli toplu bir futbol oynadıklarını söyleyebilirim. Pandemi arasından sonra 4-1 yenildikleri Leverkusen maçının ardından Freiburg’un, B.M.Gladbach ve Schalke maçlarında hiç gol yemediklerinin altını çizmek gerek. Bu 3 maçta pozisyonlar vermediklerini söyleyemem. Özellikle Schalke maçında, 2’nci yarıda rakibin baskısına boyun eğdiler. Biraz yorgunluk ile birlikte değerli oyuncuları takımı hücuma taşıyan Bittencourt’un, sakatlanarak oyundan çıkması da bunda etkili oldu. İyi haber Bittencourt’ta korkulan olmadı, bu maçta görev yapması bekleniyor. Forvetin diğer tamamlayıcısı Rashica’nun durumu ise net değil. Eğer yetişemezse Selke ya da Osaka yerine görev yapabilir. Başka önemli bir eksikleri bulunmuyor. 

Werder Bremen: Pavlenka - Gebre Selassie, Veljkovic, Moisander, Friedl - Vogt - M. Eggestein, Klaassen - Bittencourt, Rashica - Sargent

Eintracht Frankfurt İdeal Takımını Oturtamadı

Eintracht Frankfurt tarafına bakarsak, Pandemi arasından sonra çıkılan 4 maçta 12 gol yediler. 3 gol yeme ortalaması ile oynayan “üst’çülerin” sevdiği Eintracht Frankfurt ,bu maçlarda 8 gol buldu. Hafta sonu Wolfsburg deplasmanında kazanarak, az da olsa rahatladılar. Çünkü puan olarak düşme hattına yaklaşmışlardı ve Wolfsburg karşısında alınan 3 puan çok değerli oldu. Bu erteleme maçlarında, düşme hattından bir rakibe en azından 3 puan vermeyerek, haftayı tamamlamak isteyeceklerdir. Frankfurt’un iyi bir hücum hattı olmasına karşın, Adi Hütter’in sürekli sistemle ve orta saha oyuncuları ile oynaması biraz kafaları karıştırıyor gibi. İdeal takımı oturmayan Frankfurt’un bu savrukluğunu anlamak gerekiyor. 

Eintracht Frankfurt: Trapp - Abraham, Hasebe, Hinteregger - Toure, Fernandes, Sow, Kostic - Kamada - Dost, Silva

Werder Bremen’in son 3 maçta kalesinde gol görmemiş olması önemli. Yine de Schalke karşısında 2. yarıdaki düşüşleri bu maça da yansıyacaktır. Eintracht Frankfurt maç boyu pek ortalarda gözükmese de, bir şekilde gol bulabilen bir takım. Werder adına 3 puan kritik önemde. Deplasman ekibi ise beraberlikle yetinebilir. İki tarafın gol bulacağı 1-1, 2-2 skorlarına yakın bir maç bekliyorum. İddaa’dan 1.48 orandan KG var bahsi denenebilir. 

Yazar: Aylin Bermant