The Last Dance 7 ve 8’inci Bölüm Fragmanı Yayında: Jordan, Steve Kerr’e Yumruk Atıyor

08.05.2020 - 00:14

The Last Dance 7 ve 8’inci Bölüm Fragmanı Yayında: Jordan, Steve Kerr’e Yumruk Atıyor

Michael Jordan'ın basketbol kariyerinin anlatıldığı, The Last Dance’ın merak edilen 7 ve 8’inci bölüm fragmanları yayınlandı. Micheal Jordan’ın ışıltılı kariyerindeki olumsuz anlardan birisi, Steve Kerr’e yumruk atmasının ele alındığı bölüm, Pazar’ı Pazartesi’ye bağlayan gece yayınlanacak.

ESPN’in 10 bölümlük serisinin bu haftaki bölümünde, basketbol efsanesi Jordan’ın parkede yaşadığı çirkin anlardan birisi konu edilecek. Şimdilerde Golden State Warriors’un koçluğunu yapan, Jordan’ın takım arkadaşı Steve Kerr ile arasında geçen nahoş hadise, belgeselin yeni bölümünde irdelenecek.

Mevzu bahis hadise ile alakalı olarak Jordan, “Gerildim ve lanet olası sağ gözünün üzerine yumruğumu indirdim. Akabinde Phil (Jackson) beni idmandan kovdu.”, ifadelerini kullanıyor.

Bu arada Steve Kerr, Jordan’ın yumrukladığı ilk takım arkadaşı değildi. Will Perdue de Jordan’ın kendisine idman sırasında yumruk attığını itiraf eden bir başka takım arkadaşı olarak listedeki yerini alıyor. Bu olumsuz hadiseler, Jordan’ın sahip olduğu olağanüstü kariyere rağmen içindeki kazanma hırsını sürekli canlı tuttuğunu gösteriyor. Eğer şampiyonluk için takım arkadaşını yumruklamak gerekiyorsa, bunu yapmaktan imtina etmeyen bir karakter ile karşı karşıya olduğumuzu gözler önüne seriyor.

The Last Dance Ne Zaman Yayınlanacak?

Türkiye saatiyle 10 Mayıs Pazar gecesi saat 04:00’da ESPN Amerika kanalında yayınlanacak. 

The Last Dance’i Online İzleyebilir Miyim?

The Last Dance’in ilk 6 bölümü ESPN.com’dan ya da ESPN Amerika mobil uygulamasına üye olarak izlenebilmektedir.

The Last Dance Netflix’de Var Mı?

The Last Dance’in ilk 6 bölümü Netflix’de mevcut. Ayrıca yeni bölümler de her hafta ESPN’den 6 saat sonra Netflix’e de yükleniyor.

Michael Jordan’ın kumar alışkanlığının ve üst üste 3 kez şampiyonluk yaşadığı dönemin mercek altına alındığı The Last Dance’in 6’ncı bölümden sonra, merakla beklenen 7’inci bölüm fragmanını buradan izleyebilirsiniz.