The Last Dance 5’inci Bölüm Fragmanı Yayınlandı

29.04.2020 - 23:09

 

The Last Dance 5’inci Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Michael Jordan'ın hayatını konu alan, bugüne kadar 4 bölümü yayınlanan ve dünya genelinde büyük ilgi gören The Last Dance belgeselinin 5’inci bölüm fragmanı yayınlandı.

The Last Dance belgeselinin yayıncı kanalı ESPN, ilk 4 bölümü yayınlanan belgeselin 5’inci bölümünün fragmanını yayınlayarak, belgesel izleyicilerinin bir sonraki bölümüne dair heyecanı artırdı.

Fragman, efsane NBA koçu Phil Jackson’ın, Chicago Bulls Başkanı Jerry Krause tarafından ofise çağırdığı bir günü ve o süreçte yaşadıklarını anlatmasıyla başlıyor. Krause, takım içindeki bilgilerin takımdaki oyuncular tarafından basına sızdırıldığını düşünüyordu ve Michael Jackson’a şu soruyu sormuştu:

Sence bunu kim yapabilir, sen bu işin bir parçası mısın?

Bu soru, 1991 yılında yayınlanan ve Michael Jordan ile Chicago Bulls'a yönelik eleştirileri nedeniyle tartışmalara yol açan “The Jordan Rules” adlı kitapta da değinilen bir soruydu. Kitapta Jordan'ın takım arkadaşı Horace Grant’ın insanları yanılttığı ve Michael Jordan’ın bilgileri sızdırmada bir dahli olmadığı anlatılıyor. Chicago Bulls şampiyonluklar kazanmaya başladığında herkesin Michael Jordan’ın başarılarından bahsetmesinin takım arkadaşı Horace Grant’ı kızdırdığı söyleniyor.

The Last Dance 5’inci bölüm fragmanı, Grant’ın Sam Smith’e takımla ilgili hiçbir bilgiyi ifşa etmediğini söylemesi ve tüm suçlamaları inkâr etmesiyle sona eriyor.

Bu hafta yayınlanan ve Chicago Bulls’un yükselişinin konu edildiği 4’üncü bölümden sonra, 3 Mayıs’ta yayınlanacak The Last Dance’ın 5’inci bölümü heyecanla bekleniyor.

Michael Jordan’ın hayatını anlatan The Last Dance 5’inci bölümü fragmanını izlemek için buraya tıklayın.