Euroleague'de Bu Hafta da Anadolu Efes'in Maçı Şifresiz Yayınlanacak

22.10.2019 - 22:59

Euroleague'in Dördüncü Haftasında da Anadolu Efes'in Maçı Şifresiz Yayınlanacak

THY Euroleague'in dördüncü haftasında Anadolu Efes ile Real Madrid arasında oynanacak müsabaka, Bein Sports Haber'den şifresiz yayınlanacak. Geçtiğimiz sezon şifresiz maçları Türk takımları arasında dönüşümlü olarak dağıtan yayıncı kuruluşun, bu sezon ilk 4 haftada sadece Anadolu Efes'in maçlarını şifresiz yayınlaması dikkat çekti.

Şifresiz Maç Seçiminde Strateji Değişikliği

Yayıncı kuruluş Bein Sports, geçtiğimiz sezon toplam 40 adet Euroleague maçını şifresiz olarak yayınlamıştı. Bu maçların 13 adedi Fenerbahçe Beko, 15 tanesi Anadolu Efes ve 11 tanesi de Darüşşafaka Tekfen maçları idi. Geçtiğimiz sezon şifresiz maçları temsilcilerimiz arasında eşite yakın dağıtmaya özen gösteren Bein Sports, bu sezon politika değişikliğine gitmiş gibi görünüyor. Zira ilk 4 haftada Bein Sports Haber kanalından sadece Anadolu Efes'in maçları yayınlandı. Geride bıraktığımız sezon decoder satışlarının beklenenin altında kalması ve yayıncı kuruluşun yaptığı yatırımın karşılığını yeterince alamamış olması, bu politika değişikliğinde en önemli etken olarak değrlendirilebilir.

Anadolu Efes Real Madrid'i Ağırlıyor

Geçtiğimiz sezon Final Four oynayan 4 takımdan ikisi Anadolu Efes ile Real Madrid, sezonun 4'üncü haftasında İstanbul'da karşı karşıya geliyor. Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak müsabaka, 24 Ekim Perşembe günü saat 20:15'te başlayacak. Misafir takım Real Madrid, temsilcimiz ile oynadığı son 7 maçtan da galibiyetle ayrılırken, Anadolu Efes İspanyol ekiple oynadığı son 11 maçtan sadece 1 galibiyet çıkarabildi.

Messina-Obradovic Karşılaşması

Avrupa basketboluna damga vurmuş, son 27 sezona toplam 13 şampiyonluk sığdırmış iki koç, Messina ve Obradovic, Aralık 2013'ten bu yana ilk kez karşı karşıya geliyor. Sezona önemli transferler ile giren Armani Milano, temsilcimiz Fenerbahçe Beko'yu misafir edecek. Cuma günü oynanacak müsabaka, 21:45'te başlayacak ve Bein Sports 3'ten naklen yayınlanacak.

THY Euroleague'de Haftanın Programı

24 Ekim Perşembe
20:00 Zenit Basket - Panathinaikos | Bein Sports 3
20:15 Anadolu Efes - Real Madrid | Bein Sports Haber (Şifresiz)
21:05 Maccabi FOX - Valencia Basket | Bein Sports Bein Connect
21:30 Bayern Münih - Khimki Moskova | Bein Sports 4
22:00 Kızılyıldız - Barcelona | Bein Sports 3

18 Ekim Cuma
20:00 Zalgiris Kaunas - Asvel Villeurbanne | Bein Sports 4
21:00 Alba Berlin - CSKA Moskova | Bein Sports Max 2
21:45 Olimpia Milano - Fenerbahçe Beko | beIN Sports 3
22:00 Baskonia - Olympiakos | Bein Sports 4

beIN Sports Haber Canlı İzlemek İçin Frekans ve Yayın Bilgileri

beIN Sports Haber Digiturk 83, Kablo TV 223, Şifresiz 4A, Web , Turkcell TV+ 71, numaralı kanallar üzerinden izlenebilmektedir.

Bein Sports Haber Frekans Bilgileri

Turksat4a

12379Mhz Horizantal(yatay)

DVB—Sembol Oranı 30000

FEC ¾

Digiturk: 83

Kablo TV 223

Turkcell TV 71

Bein Sports Haber'i Youtube'dan izlemek için tıklayınız.