2019 NBA Finali Hangi Kanalda?

30.05.2019 - 21:19

2019 NBA Finali Hangi Kanalda?

NBA'de final zamanı nihayet geldi, çattı. Toronto Raptors ile Golden State Warriors'un kozlarını paylaşacağı "2019 NBA Finali Hangi Kanalda?" sorusunun cevabı: S Sport ve S Sport Plus

Toronto Raptors ile Golden State Warriors'u karşı karşıya getirecek NBA Final serisi, sabah (31 Mayıs) 04:00'te başlıyor. Seride 4 galibiyet alacak takımın şampiyonluğunu ilan edeceği serinin tüm maçları, S Sport ve S Sport Plus'tan canlı yayınlanacak.

Seriyi televizyon başında izlemek isteyen basketbolseverler, maçları Digiturk 85, D-Smart 78, Tivibu 74 ve Turkcell TV Plus 77 numaralı kanallardan yayın yapan S Sport'dan takip edebilecek. Serinin ilk maçını Uğur Ozan Sulak anlatırken, kalan müsabakalarda Orkun Çolakoğlu da görevlendirilebilecek. Yorumcu koltuğunda ise İnan Özdemir oturacak. İnan Özdemir, final heyecanını, yaptığı Twitter paylaşımıyla gösterdi:

Yılın en güzel gecelerinden biri. Heyecanla bekliyoruz. Gece stratejim: Seyirci olarak şu an uyur, 03.30 gibi kalkardım. Yorumcu olarak 21.30’da uyuyup 23.30’da kalktım, şimdi kumpir ve ayran söyledim arkadaşlar. Gazişehir’i de tebrik ediyorum.

S Sport Plus'tan Cazip Üyelik Kampanyası

Digiturk, D-Smart, Tivibu ve Turkcell TV Plus platformlarından hiç birine aboneliği bulunmayan basketbolseverler ise maçları web üzerinden izleme imkanına sahip. Saran Group'un web platformu S Sport Plus, serinin tamamını web üzerinden canlı yayınlayacak. Üstelik S Sport Plus, NBA Final serisine özel olarak bir kampanya ile basketbolseverlerin yüzünü güldürüyor. S Sport Plus'a abone olan basketbolseverler, ilk 7 gün boyunca maçları ücretsiz olarak izleyebilecekler. 7 Günlük süre boyunca abonelik iptali mümkün olacak. Abone olmak için BURAYA tıklayın.

NBA Finallerini İzlemek İçin 3 Sebep

1-Kawhi Leonard, Dramond Green ve Andre Iguodala karşısında hayatta kalmayı başarabilecek mi?

Karşısınızda sizi savunabilen tek bir kişi varsa işiniz zordur. Fakat sizi savunabilecek müdafa oyuncusu sayısı birden fazla ise başınız belada olabilir. Toronto Raptors'un yıldızı Kawhi Leonard, Bucks serisinde Giannis Antetekounmpo karşısında üzerine düşeni fazlasıyla yaptı. Fakat bu kez Draymond Green ve Iguodala gibi müdafa canavarlarına karşı mücadele edecek. Bu ikilinin üstesinden gelse bile bu kez Klay Thompson ve belki de Kevin Durant'ı karşısında bulacak. Eğer Toronto cephesinde özellikle Danny Green, Pascal Siakam, Serge Ibaka ve diğerleri skora katkı yapamazsa, Golden State Warriors için işler beklenenden de kolay hale gelecek.

2- Kyle Lowry, Stephen Curry'i Durdurabilecek mi?

Son 5 maçta (4 maç Blazers,1 maç Rockets) Kevin Durant'ın yokluğunda, 35 sayı ortalamasıyla oynayan Curry'i savunma görevi Kyle Lowry'nin üzerinde olacak. Fakat Curry gibi bir sayı makinesini durdurabilmeyi başarırsa, Kyle Lowry seriye damgasını vuran adam konumuna gelebilir.

3- Kevin Durant Ssakatlıktan Geri Dönebilecek mi? Dönerse Nasıl Bir performans Gösterecek?

Belkide bu seride herkesin merak ettiği konuların başında, Kevin Durant'ın oynayıp oynayamaması geliyor. Kevin Durant sakatlığını atlatıp Toronto Raptors karşısında forma giyebilecek mi? Oynayabilecekse, bu serinin kaçıncı maçında gerçekleşecek? Oynaması halinde nasıl bir performans gösterecek? Hepsinin cevabını, önümüzdeki 2-3 haftalık süre içerisinde öğreneceğiz.