2019 UEFA Şampiyonlar Ligi Finali Hangi Kanalda? Şifresiz Yayın Olacak mı?

31.05.2019 - 19:20

2019 UEFA Şampiyonlar Ligi Finali Hangi Kanalda? Şifresiz Yayın Olacak mı?

Dünyanın kulüpler seviyesindeki en önemli organizasyonlarının başında gelen ve Liverpool ile Tottenham'ın karşı karşıya geleeceği 2019 UEFA Şampiyonlar Ligi finali, Bein Sports Haber kanalından şifresiz olarak yayınlanacak. Müsabaka, Bein Sports 1 ve CBC Sport'tan da izlenebilecek.

Bein Sports Haber Canlı İzlemek İçin Frekans ve Platform Bilgileri

Bein Sports Haber, Digiturk 83, Kablo TV 223 ve Turkcell TV 223 numaralı kanallar ile Turksat uydusu ve Youtube üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir. Frekans Bilgileri ise şöyle: Türksat 4A, Frekans: 12379, Symbol Oranı: 30000, FEC: 3/3, Polarizasyon: Horizontol (Yatay)

2019 UFA Şampiyonlar Ligi Finali İle İlgili  Tüm Bilmeniz Gerekenler

2019 Şampiyonlar Ligi Finali Hangi Takımlar Arasında Oynanacak?

Liverpool, yarı finalde karşılaştığı Barcelona'yı efsanevi bir şekilde eleyerek finaldeki yerini aldı. İlk maçı Camp Nou Stadyumu'nda 3-0 kaybeden Liverpool, Anfiled'daki rövanş maçında rakip ağlara tam 4 gol bırakarak finale çıkmayı başardı. Tottenham ise Londra'da 1-0 kaybettiği Ajax'ı, Amsterdam'da 3-2 mağlup ederek finalde Liverpool'un rakibi olmaya hak kazandı.

2019 Şampiyonlar Ligi Finali Ne Zaman Oynanacak?

Liverpool ile Tottenham Hotspur arasındaki final maçı, 01 Haziran Cumartesi günü, saat 22:00'de başlayacak.

2019 Şampiyonlar Ligi Finali Nerede Oynanacak?

İspanya'nın başkenti Madrid, bu yıl oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi finaline ev sahipliği yapacak. Müsabaka, Atletico Madrid'in evi Wanda Metropolitano Stadyumu'nda oynanacak. Wanda Metropolitano, bu düzeyde bir finale ilk kez kapılarını açacak. Madrid, en son 2010 UEFA şampiyonlar Ligi finaline ev sahipliği yapmış, maç Santiago ernabeu Stadyumu'nda oynanmıştı.

2019 Şampiyonlar Ligi Finalini Kim Yönetecek?

Liverpool-Tottenham, 2019 UEFA Şampiyonlar Ligi finalini, Sloven hakem Damir Skomina yönetecek. Skomina'nın yardımcılıklarını ise Jure Praprotnik ile Robert Vukan yapacak.

Final Maçının Açılış Seremonisinde Kim Sahne Alacak?

Pepsi'nin sponsorluğunda gerçekleştirilecek açılış seremonisinde, Imagine Dragons adlı grup sahne alacak. Imagine Dragons (Wikipedia): Las Vegas kökenli Amerikan bağımsız rock grubu. Grubun şu anda dört üyesi bulunmaktadır. Vokalist Dan Reynolds, gitarist Wayne Sermon, basgitarist Ben McKee ve baterist Daniel Platzman. Grup, 2012 yılında yayımladıkları Night Visions albümü ve albümün ilk şarkısı "It's Time" ile ün kazandı.