İdman TV, Zagreb-Fenerbahçe Maçını Yayınlayacak

20.09.2018 - 03:18

Dinamo Zagreb-Fenerbahçe Maçı, İdman TV'den Yayınlanacak

UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nin yayın haklarını 3 seondur elinde bulunduran Tivibu Spor'un sözleşmeyi uzatmaması ve akabinde döviz kurlarında yaşanan dalgalanma ile birlikte süregelen yayıncı krizinin, UEFA Avrupa Ligi safhasını bugün yaşayacağız.

"Dinamo Zagreb-Fenerbahçe maçı hangi kanalda?" şeklinde arama motorlarını aşındırma sırası Fenerbahçeli taraftarlara geldi. Ancak, şu an itibariyle bu suâlin Türkiye için kesin bir cevabı bulunmuyor.

Fakat Azerbaycan'dan yayın yapan İdman TV, birkaç gün önce Dinamo Zagreb-Fenerbahçe maçını yayınlayacağını ilan etti. İdman TV tarafından neşredilen yayın akışının ilk versiyonunda Dinamo Zagreb-Fenerbahçe maçı yerine, PAOK-Chelsea maçı bulunuyordu. Ancak gerek Azerbaycanlı, gerekse Türk futbolseverlerin yoğun talebi üzerine kanal, PAOK-Chelsea maçını yayın akışından çıkararak, yerine Dinamo Zagreb-Fenerbahçe maçını dahil etti.

Türkiye'de televizyonun karşısına geçerek İdman TV'yi izleyebilmek ise, bir miktar uğraşın sonunra mümkün. Bunun için yapmanız gerekenleri, aşağıdaki videodan öğrenebilirsiniz.