Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın Maçları Şifresiz Bein Sports'ta

20.09.2018 - 16:46

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi Maçları Şifresiz Bein Sports Haber'den Yayınlanacak

Bein Sports Haber kanalında geçen altyazı ve ardından Melih Şendil'in yaptığı açıklamaya göre, Beşiktaş-Sarpsborg 08 maçı ile Dinamo Zagreb-Fenerbahçe maçı, Bein Sports Haver ve Bein Sports 1 HD kanallarından şifresiz olarak yayınlanacak. Akhisarspor-Krasnodar maçı ise Bein Sports 2'den yayınlanacak.

Melih Şendil'in açıklamasının ardından, Bein Sports resmi sitesinden yapılan beyanatta ise şu ifadeler kullanıldı:

UEFA Avrupa Ligi’nin Türkiye yayın haklarına ilişkin görüşmeler henüz tamamlanmamış olmasına karşın Akhisar Belediyespor, Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin bu akşamki karşılaşmaları beIN SPORTS tarafından şifresiz olarak naklen yayınlanacak. 
Digiturk abonesi olmayan futbolseverler de Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin karşılaşmalarını Türksat uydusu üzerinden, Kablo TV ve Turkcell TV+ platformlarından ve ayrıca Youtube beIN SPORTS hesabından yayın yapan beIN SPORTS HABER*’den izleyebilecekler. 

UEFA Avrupa Ligi’nin Türkiye yayın haklarına ilişkin görüşmeler, döviz kurunda yaşanan suni dalgalanmaların etkisiyle ne yazık ki halen devam ediyor. UEFA Avrupa Ligi heyecanını sporseverlere yaşatabilmek için her türlü fedakarlığı göze alarak yürüttüğümüz bu görüşmelerde, yayın haklarını elinde bulunduran şirket ile karşılıklı mutabakat henüz sağlanamadı. 

Bununla birlikte temsilcilerimiz Akhisar Belediyespor, Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi’ndeki ilk mücadelelerini heyecanla bekleyen tüm futbolseverlerin karşılaşmaları izleyebilmesi için, sadece bu maçlara özel olarak yaptığımız anlaşma çerçevesinde, müsabakaların bu akşam beIN SPORTS HABER HD, beIN SPORTS HD1 ve beIN SPORTS HD2 kanallarından naklen ve şifresiz yayınlanacağını kamuoyunun bilgisine sunar; resmi iletişim kanallarımız haricinde yapılacak hiçbir açıklamaya itibar edilmemesini önemle rica ederiz.

beIN SPORTS HABER Yayın Bilgileri:*

DIGITURK: 83. Kanal

UYDU: Türksat 4A, Frekans: 12379, Symbol Oranı: 30000, FEC: 3/3, Polarizasyon: Horizontol (Yatay) 

TÜRKSAT KABLO TV: 223. Kanal 

TURKCELL TV+: 71. Kanal

YOUTUBE: https://www.youtube.com/watch?v=bxi6dzfVWaU

Kaynak: http://tr.beinsports.com/haber/avrupa-ligi-maclari-da-digiturkte

Akabinde ise, aşağıdaki müsabakaların, Bein Sports kanallarından yayınlanacağı ilan edildi. Buna göre UEFA Avrupa Ligi'nde günün yayın programı şöyle oluştu:

20 Eylül Perşembe UEFA Avrupa Ligi Yayın Programı

19:55 Beşiktaş-Sarpsborg 08 | Bein Sports Haber / Bein Sports 1 HD

19:55 Akhisarspor-Krasnodar | Bein Sports 2 HD

19:55 Genk-Malmö | Bein Sports 3 HD

19:55 Sevilla-Standart Liege | Bein Sports 4 HD

19:55 PAOK-Chelsea | Bein Sports MAX 1 HD

22:00 Dinamo Zagreb-Fenerbahçe | Bein Sports Haber / Bein Sports 1 HD

22:00 Spartak Trnava-Anderlecht | Bein Sports 2 HD