11 Haziran 2023 - Pazar

15:00
Sigortam.netSigortam.net
VS
SamsunsporSamsunspor
Basketbol 1. Ligi Play-Off
BasketbolBasketbol

11 Haziran 2023 Sigortam.net vs Samsunspor maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

Sigortam.net ile Samsunspor, Basketbol 1. Ligi Play-Off Yarı Final maçında karşı karşıya geliyor. Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, müsabakanın yayın saati ve yayıncı bilgileri ile yayının şifresiz olup olmadığını merak ediyor. Sigortam.net – Samsunspor, Basketbol 1. Ligi Play-Off Yarı Final maçı, 11-06-2023 Pazar günü TRT Spor 2, TRT Spor Yildiz, kanal(lar)ından yayınlanacak. Maçın başlama saati 15:00. Karşılaşmayı izleyebileceğiniz platform ve kanal bilgilerini aşağıdaki tabloda görebilirsiniz.


11-06-2023 Sigortam.net vs Samsunspor Maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

Sigortam.net ile Samsunspor arasındaki Basketbol 1. Ligi Play-Off maçı, TRT Spor 2, TRT Spor Yildiz kanal(lar)ından canlı maç izlenebilecek.

Sigortam.net-Samsunspor Maçı TRT Spor 2 Canlı Maç İzlemek İçin Frekans ve Platform Bilgileri

TRT Spor 2, Digiturk 87, Kablo TV 242, Tivibu 85, Turkcell TV+ 71, Vodafone TV 72 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

Sigortam.net-Samsunspor Maçı TRT Spor Yildiz Canlı Maç İzlemek İçin Frekans ve Platform Bilgileri

TRT Spor Yildiz, Digiturk 87, Kablo TV 242, Tivibu 85, Turkcell TV+ 71, Vodafone TV 72 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

Sigortam.net-Samsunspor Maçı Hangi Gün?

Sigortam.net-Samsunspor Maçı, 11 Haziran Pazar günü oynanacak.

Sigortam.net-Samsunspor Maçı Saat Kaçta?

Sigortam.net-Samsunspor Maçı, saat 15:00 başlayacak.

Sigortam.net-Samsunspor Maçı Nerede Oynanacak?

Sigortam.net ve Samsunspor, karşı karşıya geleceği Basketbol 1. Ligi Play-Off Yarı Final maçı, İstanbul'da, BJK Emlakjet Spor Salonu Stadyumu'nda oynanacak.