04 Haziran 2023 - Pazar

16:00
BodrumsporBodrumspor
VS
EyüpsporEyüpspor
Spor Toto 1. Lig Play-Off
FutbolFutbol

04 Haziran 2023 Bodrumspor vs Eyüpspor maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

Bodrumspor ile Eyüpspor, Spor Toto 1. Lig Play-Off Yarı Final maçında karşı karşıya geliyor. Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, müsabakanın yayın saati ve yayıncı bilgileri ile yayının şifresiz olup olmadığını merak ediyor. Bodrumspor – Eyüpspor, Spor Toto 1. Lig Play-Off Yarı Final maçı, 04-06-2023 Pazar günü TRT Spor, Bein Sports 2, kanal(lar)ından yayınlanacak. Maçın başlama saati 16:00. Karşılaşmayı izleyebileceğiniz platform ve kanal bilgilerini aşağıdaki tabloda görebilirsiniz.


04-06-2023 Bodrumspor vs Eyüpspor Maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

Bodrumspor ile Eyüpspor arasındaki Spor Toto 1. Lig Play-Off maçı, TRT Spor, Bein Sports 2 kanal(lar)ından canlı maç izlenebilecek.

Bodrumspor-Eyüpspor Maçı TRT Spor Canlı Maç İzlemek İçin Frekans ve Platform Bilgileri

TRT Spor, Digiturk 86, D Smart 86, Kablo TV 133, Tivibu 85, Turkcell TV+ 70 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

Bodrumspor-Eyüpspor Maçı Bein Sports 2 Canlı Maç İzlemek İçin Frekans ve Platform Bilgileri

Bein Sports 2, Digiturk 78, Kablo TV 233 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifreli olarak izlenebilmektedir.

Bodrumspor-Eyüpspor Maçı Hangi Gün?

Bodrumspor-Eyüpspor Maçı, 04 Haziran Pazar günü oynanacak.

Bodrumspor-Eyüpspor Maçı Saat Kaçta?

Bodrumspor-Eyüpspor Maçı, saat 16:00 başlayacak.

Bodrumspor-Eyüpspor Maçı Nerede Oynanacak?

Bodrumspor ve Eyüpspor, karşı karşıya geleceği Spor Toto 1. Lig Play-Off Yarı Final maçı, Muğla'da, Bodrum İlçe Stadyumu'nda oynanacak.