31 Mayıs 2023 - Çarşamba

17:00
TED KolejlilerTED Kolejliler
VS
YalovasporYalovaspor
Basketbol 1. Ligi Play-Off
BasketbolBasketbol

31 Mayıs 2023 TED Kolejliler vs Yalovaspor maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

TED Kolejliler ile Yalovaspor, Basketbol 1. Ligi Play-Off Çeyrek Final maçında karşı karşıya geliyor. Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, müsabakanın yayın saati ve yayıncı bilgileri ile yayının şifresiz olup olmadığını merak ediyor. TED Kolejliler – Yalovaspor, Basketbol 1. Ligi Play-Off Çeyrek Final maçı, 31-05-2023 Çarşamba günü TRT Spor 2, TRT Spor Yildiz, kanal(lar)ından yayınlanacak. Maçın başlama saati 17:00. Karşılaşmayı izleyebileceğiniz platform ve kanal bilgilerini aşağıdaki tabloda görebilirsiniz.


31-05-2023 TED Kolejliler vs Yalovaspor Maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

TED Kolejliler ile Yalovaspor arasındaki Basketbol 1. Ligi Play-Off maçı, TRT Spor 2, TRT Spor Yildiz kanal(lar)ından canlı maç izlenebilecek.

TED Kolejliler-Yalovaspor Maçı TRT Spor 2 Canlı Maç İzlemek İçin Frekans ve Platform Bilgileri

TRT Spor 2, Digiturk 87, Kablo TV 242, Tivibu 85, Turkcell TV+ 71, Vodafone TV 72 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

TED Kolejliler-Yalovaspor Maçı TRT Spor Yildiz Canlı Maç İzlemek İçin Frekans ve Platform Bilgileri

TRT Spor Yildiz, Digiturk 87, Kablo TV 242, Tivibu 85, Turkcell TV+ 71, Vodafone TV 72 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

TED Kolejliler-Yalovaspor Maçı Hangi Gün?

TED Kolejliler-Yalovaspor Maçı, 31 Mayıs Çarşamba günü oynanacak.

TED Kolejliler-Yalovaspor Maçı Saat Kaçta?

TED Kolejliler-Yalovaspor Maçı, saat 17:00 başlayacak.

TED Kolejliler-Yalovaspor Maçı Nerede Oynanacak?

TED Kolejliler ve Yalovaspor, karşı karşıya geleceği Basketbol 1. Ligi Play-Off Çeyrek Final maçı, Ankara'da, Gölbaşı Spor Salonu Stadyumu'nda oynanacak.