26 Mayıs 2023 - Cuma

17:00
BodrumsporBodrumspor
VS
GöztepeGöztepe
Spor Toto 1. Lig Play-Off
FutbolFutbol

26 Mayıs 2023 Bodrumspor vs Göztepe maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

Bodrumspor ile Göztepe, Spor Toto 1. Lig Play-Off İlk Tur maçında karşı karşıya geliyor. Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, müsabakanın yayın saati ve yayıncı bilgileri ile yayının şifresiz olup olmadığını merak ediyor. Bodrumspor – Göztepe, Spor Toto 1. Lig Play-Off İlk Tur maçı, 26-05-2023 Cuma günü TRT Spor, Bein Sports Max 1, kanal(lar)ından yayınlanacak. Maçın başlama saati 17:00. Karşılaşmayı izleyebileceğiniz platform ve kanal bilgilerini aşağıdaki tabloda görebilirsiniz.


26-05-2023 Bodrumspor vs Göztepe Maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

Bodrumspor ile Göztepe arasındaki Spor Toto 1. Lig Play-Off maçı, TRT Spor, Bein Sports Max 1 kanal(lar)ından canlı maç izlenebilecek.

Bodrumspor-Göztepe Maçı TRT Spor Canlı Maç İzlemek İçin Frekans ve Platform Bilgileri

TRT Spor, Digiturk 86, D Smart 86, Kablo TV 133, Tivibu 85, Turkcell TV+ 70 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

Bodrumspor-Göztepe Maçı Bein Sports Max 1 Canlı Maç İzlemek İçin Frekans ve Platform Bilgileri

Bein Sports Max 1, Digiturk 82, Kablo TV 236 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifreli olarak izlenebilmektedir.

Bodrumspor-Göztepe Maçı Hangi Gün?

Bodrumspor-Göztepe Maçı, 26 Mayıs Cuma günü oynanacak.

Bodrumspor-Göztepe Maçı Saat Kaçta?

Bodrumspor-Göztepe Maçı, saat 17:00 başlayacak.

Bodrumspor-Göztepe Maçı Nerede Oynanacak?

Bodrumspor ve Göztepe, karşı karşıya geleceği Spor Toto 1. Lig Play-Off İlk Tur maçı, Muğla'da, Bodrum İlçe Stadyumu'nda oynanacak.