25 Nisan 2023 - Salı

19:00
FenerbahçeFenerbahçe
VS
Yenişehir Bld.Yenişehir Bld.
Kadınlar Basketbol Süper Ligi Play-Off
BasketbolBasketbol

25 Nisan 2023 Fenerbahçe vs Yenişehir Bld. maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

Fenerbahçe ile Yenişehir Bld., Kadınlar Basketbol Süper Ligi Play-Off Final maçında karşı karşıya geliyor. Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, müsabakanın yayın saati ve yayıncı bilgileri ile yayının şifresiz olup olmadığını merak ediyor. Fenerbahçe – Yenişehir Bld., Kadınlar Basketbol Süper Ligi Play-Off Final maçı, 25-04-2023 Salı günü Sportstv, kanal(lar)ından yayınlanacak. Maçın başlama saati 19:00. Karşılaşmayı izleyebileceğiniz platform ve kanal bilgilerini aşağıdaki tabloda görebilirsiniz.


25-04-2023 Fenerbahçe vs Yenişehir Bld. Maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

Fenerbahçe ile Yenişehir Bld. arasındaki Kadınlar Basketbol Süper Ligi Play-Off maçı, Sportstv kanal(lar)ından canlı maç izlenebilecek.

Fenerbahçe-Yenişehir Bld. Maçı Sportstv Canlı Maç İzlemek İçin Frekans ve Platform Bilgileri

Sportstv, D Smart 84, Kablo TV 135, Tivibu 94, Turkcell TV+ 71, Fil Box 75, Vodafone TV 76, Digiturk 90 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

Fenerbahçe-Yenişehir Bld. Maçı Hangi Gün?

Fenerbahçe-Yenişehir Bld. Maçı, 25 Nisan Salı günü oynanacak.

Fenerbahçe-Yenişehir Bld. Maçı Saat Kaçta?

Fenerbahçe-Yenişehir Bld. Maçı, saat 19:00 başlayacak.

Fenerbahçe-Yenişehir Bld. Maçı Nerede Oynanacak?

Fenerbahçe ve Yenişehir Bld., karşı karşıya geleceği Kadınlar Basketbol Süper Ligi Play-Off Final maçı, İstanbul'da, Fenerbahçe Metro Enerji Spor Salonu Stadyumu'nda oynanacak.