01 Nisan 2023 - Cumartesi

13:00
FenerbahçeFenerbahçe
VS
BeşiktaşBeşiktaş
Kadınlar Basketbol Süper Ligi Play-Off
BasketbolBasketbol

01 Nisan 2023 Fenerbahçe vs Beşiktaş maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

Fenerbahçe ile Beşiktaş, Kadınlar Basketbol Süper Ligi Play-Off Çeyrek Final maçında karşı karşıya geliyor. Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, müsabakanın yayın saati ve yayıncı bilgileri ile yayının şifresiz olup olmadığını merak ediyor. Fenerbahçe – Beşiktaş, Kadınlar Basketbol Süper Ligi Play-Off Çeyrek Final maçı, 01-04-2023 Cumartesi günü Sportstv, kanal(lar)ından yayınlanacak. Maçın başlama saati 13:00. Karşılaşmayı izleyebileceğiniz platform ve kanal bilgilerini aşağıdaki tabloda görebilirsiniz.


01-04-2023 Fenerbahçe vs Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki Kadınlar Basketbol Süper Ligi Play-Off maçı, Sportstv kanal(lar)ından canlı maç izlenebilecek.

Fenerbahçe-Beşiktaş Maçı Sportstv Canlı Maç İzlemek İçin Frekans ve Platform Bilgileri

Sportstv, D Smart 84, Kablo TV 135, Tivibu 94, Turkcell TV+ 71, Fil Box 75, Vodafone TV 76, Digiturk 90 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

Fenerbahçe-Beşiktaş Maçı Hangi Gün?

Fenerbahçe-Beşiktaş Maçı, 01 Nisan Cumartesi günü oynanacak.

Fenerbahçe-Beşiktaş Maçı Saat Kaçta?

Fenerbahçe-Beşiktaş Maçı, saat 13:00 başlayacak.

Fenerbahçe-Beşiktaş Maçı Nerede Oynanacak?

Fenerbahçe ve Beşiktaş, karşı karşıya geleceği Kadınlar Basketbol Süper Ligi Play-Off Çeyrek Final maçı, İstanbul'da, Fenerbahçe Metro Enerji Spor Salonu Stadyumu'nda oynanacak.