13 Mart 2023 - Pazartesi

15:00
Kastamonu Bld.Kastamonu Bld.
VS
İzmir BBİzmir BB
Hentbol Kadınlar Süper Ligi
HentbolHentbol

13 Mart 2023 Kastamonu Bld. vs İzmir BB maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

Kastamonu Bld. ile İzmir BB, Hentbol Kadınlar Süper Ligi maçında karşı karşıya geliyor. Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, müsabakanın yayın saati ve yayıncı bilgileri ile yayının şifresiz olup olmadığını merak ediyor. Kastamonu Bld. – İzmir BB, Hentbol Kadınlar Süper Ligi maçı, 13-03-2023 Pazartesi günü TRT Spor 2, TRT Spor Yildiz, kanal(lar)ından yayınlanacak. Maçın başlama saati 15:00. Karşılaşmayı izleyebileceğiniz platform ve kanal bilgilerini aşağıdaki tabloda görebilirsiniz.


13-03-2023 Kastamonu Bld. vs İzmir BB Maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

Kastamonu Bld. ile İzmir BB arasındaki Hentbol Kadınlar Süper Ligi maçı, TRT Spor 2, TRT Spor Yildiz kanal(lar)ından canlı maç izlenebilecek.

Kastamonu Bld.-İzmir BB Maçı TRT Spor 2 Canlı Maç İzlemek İçin Frekans ve Platform Bilgileri

TRT Spor 2, Digiturk 87, Kablo TV 242, Tivibu 85, Turkcell TV+ 71, Vodafone TV 72 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

Kastamonu Bld.-İzmir BB Maçı TRT Spor Yildiz Canlı Maç İzlemek İçin Frekans ve Platform Bilgileri

TRT Spor Yildiz, Digiturk 87, Kablo TV 242, Tivibu 85, Turkcell TV+ 71, Vodafone TV 72 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

Kastamonu Bld.-İzmir BB Maçı Hangi Gün?

Kastamonu Bld.-İzmir BB Maçı, 13 Mart Pazartesi günü oynanacak.

Kastamonu Bld.-İzmir BB Maçı Saat Kaçta?

Kastamonu Bld.-İzmir BB Maçı, saat 15:00 başlayacak.

Kastamonu Bld.-İzmir BB Maçı Nerede Oynanacak?

Kastamonu Bld. ve İzmir BB, karşı karşıya geleceği Hentbol Kadınlar Süper Ligi maçı, Kastamonu'da, Kastamonu Spor Salonu Stadyumu'nda oynanacak.