12 Mart 2023 - Pazar

17:00
TürkiyeTürkiye
VS
LüksemburgLüksemburg
Hentbol Erkekler Avrupa Şampiyonası Elemeleri
HentbolHentbol

12 Mart 2023 Türkiye vs Lüksemburg maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

Türkiye ile Lüksemburg, Hentbol Erkekler Avrupa Şampiyonası Elemeleri maçında karşı karşıya geliyor. Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, müsabakanın yayın saati ve yayıncı bilgileri ile yayının şifresiz olup olmadığını merak ediyor. Türkiye – Lüksemburg, Hentbol Erkekler Avrupa Şampiyonası Elemeleri maçı, 12-03-2023 Pazar günü TRT Spor 2, TRT Spor Yildiz, kanal(lar)ından yayınlanacak. Maçın başlama saati 17:00. Karşılaşmayı izleyebileceğiniz platform ve kanal bilgilerini aşağıdaki tabloda görebilirsiniz.


12-03-2023 Türkiye vs Lüksemburg Maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

Türkiye ile Lüksemburg arasındaki Hentbol Erkekler Avrupa Şampiyonası Elemeleri maçı, TRT Spor 2, TRT Spor Yildiz kanal(lar)ından canlı maç izlenebilecek.

Türkiye-Lüksemburg Maçı TRT Spor 2 Canlı Maç İzlemek İçin Frekans ve Platform Bilgileri

TRT Spor 2, Digiturk 87, Kablo TV 242, Tivibu 85, Turkcell TV+ 71, Vodafone TV 72 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

Türkiye-Lüksemburg Maçı TRT Spor Yildiz Canlı Maç İzlemek İçin Frekans ve Platform Bilgileri

TRT Spor Yildiz, Digiturk 87, Kablo TV 242, Tivibu 85, Turkcell TV+ 71, Vodafone TV 72 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

Türkiye-Lüksemburg Maçı Hangi Gün?

Türkiye-Lüksemburg Maçı, 12 Mart Pazar günü oynanacak.

Türkiye-Lüksemburg Maçı Saat Kaçta?

Türkiye-Lüksemburg Maçı, saat 17:00 başlayacak.

Türkiye-Lüksemburg Maçı Nerede Oynanacak?

Türkiye ve Lüksemburg, karşı karşıya geleceği Hentbol Erkekler Avrupa Şampiyonası Elemeleri maçı, Lüksemburg'da, Ulusal D’coque Spor Merkezi Stadyumu'nda oynanacak.