23 Ocak 2023 - Pazartesi

03:00
A.SabalenkaA.Sabalenka
VS
B.BencicB.Bencic
Avustralya Acik
TenisTenis

23 Ocak 2023 A.Sabalenka vs B.Bencic maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

A.Sabalenka ile B.Bencic, Avustralya Acik maçında karşı karşıya geliyor. Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, müsabakanın yayın saati ve yayıncı bilgileri ile yayının şifresiz olup olmadığını merak ediyor. A.Sabalenka – B.Bencic, Avustralya Acik maçı, 23-01-2023 Pazartesi günü Eurosport, Eurosport 2, kanal(lar)ından yayınlanacak. Maçın başlama saati 03:00. Karşılaşmayı izleyebileceğiniz platform ve kanal bilgilerini aşağıdaki tabloda görebilirsiniz.


23-01-2023 A.Sabalenka vs B.Bencic Maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

A.Sabalenka ile B.Bencic arasındaki Avustralya Acik maçı, Eurosport, Eurosport 2 kanal(lar)ından canlı maç izlenebilecek.

A.Sabalenka-B.Bencic Maçı Eurosport Canlı Maç İzlemek İçin Frekans ve Platform Bilgileri

Eurosport, Digiturk 71, D Smart 75, Kablo TV 225, Tivibu 71, Turkcell TV+ 79 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifreli olarak izlenebilmektedir.

A.Sabalenka-B.Bencic Maçı Eurosport 2 Canlı Maç İzlemek İçin Frekans ve Platform Bilgileri

Eurosport 2, Digiturk 72, D Smart 76, Kablo TV 226, Tivibu 72, Turkcell TV+ 79 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifreli olarak izlenebilmektedir.

A.Sabalenka-B.Bencic Maçı Hangi Gün?

A.Sabalenka-B.Bencic Maçı, 23 Ocak Pazartesi günü oynanacak.

A.Sabalenka-B.Bencic Maçı Saat Kaçta?

A.Sabalenka-B.Bencic Maçı, saat 03:00 başlayacak.

A.Sabalenka-B.Bencic Maçı Nerede Oynanacak?

A.Sabalenka ve B.Bencic, karşı karşıya geleceği Avustralya Acik maçı, Sidney'da, Rod Laver Arena Stadyumu'nda oynanacak.