04 Aralık 2022 - Pazar

18:30
EczacibasiEczacibasi
VS
KuzeyboruKuzeyboru
TVF Sultanlar Ligi
VoleybolVoleybol

04 Aralık 2022 Eczacibasi vs Kuzeyboru maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

Eczacibasi ile Kuzeyboru, TVF Sultanlar Ligi maçında karşı karşıya geliyor. Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, müsabakanın yayın saati ve yayıncı bilgileri ile yayının şifresiz olup olmadığını merak ediyor. Eczacibasi – Kuzeyboru, TVF Sultanlar Ligi maçı, 04-12-2022 Pazar günü TRT Spor 2, TRT Spor Yildiz, kanal(lar)ından yayınlanacak. Maçın başlama saati 18:30. Karşılaşmayı izleyebileceğiniz platform ve kanal bilgilerini aşağıdaki tabloda görebilirsiniz.


04-12-2022 Eczacibasi vs Kuzeyboru Maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

Eczacibasi ile Kuzeyboru arasındaki TVF Sultanlar Ligi maçı, TRT Spor 2, TRT Spor Yildiz kanal(lar)ından canlı maç izlenebilecek.

Eczacibasi-Kuzeyboru Maçı TRT Spor 2 Canlı Maç İzlemek İçin Frekans ve Platform Bilgileri

TRT Spor 2, Digiturk 87, Kablo TV 242, Tivibu 85, Turkcell TV+ 71, Vodafone TV 72 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

Eczacibasi-Kuzeyboru Maçı TRT Spor Yildiz Canlı Maç İzlemek İçin Frekans ve Platform Bilgileri

TRT Spor Yildiz, Digiturk 87, Kablo TV 242, Tivibu 85, Turkcell TV+ 71, Vodafone TV 72 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

Eczacibasi-Kuzeyboru Maçı Hangi Gün?

Eczacibasi-Kuzeyboru Maçı, 04 Aralık Pazar günü oynanacak.

Eczacibasi-Kuzeyboru Maçı Saat Kaçta?

Eczacibasi-Kuzeyboru Maçı, saat 18:30 başlayacak.

Eczacibasi-Kuzeyboru Maçı Nerede Oynanacak?

Eczacibasi ve Kuzeyboru, karşı karşıya geleceği TVF Sultanlar Ligi maçı, İstanbul'da, Eczacıbaşı Spor Salonu Stadyumu'nda oynanacak.