26 Kasım 2022 - Cumartesi

16:00
BeşiktaşBeşiktaş
VS
Sakarya BBSakarya BB
Hentbol Erkekler Süper Ligi
HentbolHentbol

26 Kasım 2022 Beşiktaş vs Sakarya BB maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

Beşiktaş ile Sakarya BB, Hentbol Erkekler Süper Ligi maçında karşı karşıya geliyor. Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, müsabakanın yayın saati ve yayıncı bilgileri ile yayının şifresiz olup olmadığını merak ediyor. Beşiktaş – Sakarya BB, Hentbol Erkekler Süper Ligi maçı, 26-11-2022 Cumartesi günü TRT Spor 2, TRT Spor Yildiz, kanal(lar)ından yayınlanacak. Maçın başlama saati 16:00. Karşılaşmayı izleyebileceğiniz platform ve kanal bilgilerini aşağıdaki tabloda görebilirsiniz.


26-11-2022 Beşiktaş vs Sakarya BB Maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

Beşiktaş ile Sakarya BB arasındaki Hentbol Erkekler Süper Ligi maçı, TRT Spor 2, TRT Spor Yildiz kanal(lar)ından canlı maç izlenebilecek.

Beşiktaş-Sakarya BB Maçı TRT Spor 2 Canlı Maç İzlemek İçin Frekans ve Platform Bilgileri

TRT Spor 2, Digiturk 87, Kablo TV 242, Tivibu 85, Turkcell TV+ 71, Vodafone TV 72 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

Beşiktaş-Sakarya BB Maçı TRT Spor Yildiz Canlı Maç İzlemek İçin Frekans ve Platform Bilgileri

TRT Spor Yildiz, Digiturk 87, Kablo TV 242, Tivibu 85, Turkcell TV+ 71, Vodafone TV 72 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

Beşiktaş-Sakarya BB Maçı Hangi Gün?

Beşiktaş-Sakarya BB Maçı, 26 Kasım Cumartesi günü oynanacak.

Beşiktaş-Sakarya BB Maçı Saat Kaçta?

Beşiktaş-Sakarya BB Maçı, saat 16:00 başlayacak.

Beşiktaş-Sakarya BB Maçı Nerede Oynanacak?

Beşiktaş ve Sakarya BB, karşı karşıya geleceği Hentbol Erkekler Süper Ligi maçı, İstanbul'da, Süleyman Seba Spor Salonu Stadyumu'nda oynanacak.