28 Eylül 2022 - Çarşamba

21:30
PolonyaPolonya
VS
Güney KoreGüney Kore
Dünya Kadinlar Voleybol Şampiyonasi
VoleybolVoleybol

28 Eylül 2022 Polonya vs Güney Kore maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

Polonya ile Güney Kore, Dünya Kadinlar Voleybol Şampiyonasi maçında karşı karşıya geliyor. Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, müsabakanın yayın saati ve yayıncı bilgileri ile yayının şifresiz olup olmadığını merak ediyor. Polonya – Güney Kore, Dünya Kadinlar Voleybol Şampiyonasi maçı, 28-09-2022 Çarşamba günü TRT Spor 2, TRT Spor Yildiz, kanal(lar)ından yayınlanacak. Maçın başlama saati 21:30. Karşılaşmayı izleyebileceğiniz platform ve kanal bilgilerini aşağıdaki tabloda görebilirsiniz.


28-09-2022 Polonya vs Güney Kore Maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

Polonya ile Güney Kore arasındaki Dünya Kadinlar Voleybol Şampiyonasi maçı, TRT Spor 2, TRT Spor Yildiz kanal(lar)ından canlı maç izlenebilecek.

Polonya-Güney Kore Maçı TRT Spor 2 Canlı Maç İzlemek İçin Frekans ve Platform Bilgileri

TRT Spor 2, Digiturk 87, Kablo TV 242, Tivibu 85, Turkcell TV+ 71, Vodafone TV 72 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

Polonya-Güney Kore Maçı TRT Spor Yildiz Canlı Maç İzlemek İçin Frekans ve Platform Bilgileri

TRT Spor Yildiz, Digiturk 87, Kablo TV 242, Tivibu 85, Turkcell TV+ 71, Vodafone TV 72 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

Polonya-Güney Kore Maçı Hangi Gün?

Polonya-Güney Kore Maçı, 28 Eylül Çarşamba günü oynanacak.

Polonya-Güney Kore Maçı Saat Kaçta?

Polonya-Güney Kore Maçı, saat 21:30 başlayacak.

Polonya-Güney Kore Maçı Nerede Oynanacak?

Polonya ve Güney Kore, karşı karşıya geleceği Dünya Kadinlar Voleybol Şampiyonasi maçı, Arnhem'da, Arnhem Central Stadyumu'nda oynanacak.