01 Ekim 2022 - Cumartesi

21:30
PolonyaPolonya
VS
TürkiyeTürkiye
Dünya Kadinlar Voleybol Şampiyonasi
VoleybolVoleybol

01 Ekim 2022 Polonya vs Türkiye maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

Polonya ile Türkiye, Dünya Kadinlar Voleybol Şampiyonasi maçında karşı karşıya geliyor. Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, müsabakanın yayın saati ve yayıncı bilgileri ile yayının şifresiz olup olmadığını merak ediyor. Polonya – Türkiye, Dünya Kadinlar Voleybol Şampiyonasi maçı, 01-10-2022 Cumartesi günü TRT Spor 2, TRT Spor Yildiz, kanal(lar)ından yayınlanacak. Maçın başlama saati 21:30. Karşılaşmayı izleyebileceğiniz platform ve kanal bilgilerini aşağıdaki tabloda görebilirsiniz.


01-10-2022 Polonya vs Türkiye Maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

Polonya ile Türkiye arasındaki Dünya Kadinlar Voleybol Şampiyonasi maçı, TRT Spor 2, TRT Spor Yildiz kanal(lar)ından canlı maç izlenebilecek.

Polonya-Türkiye Maçı TRT Spor 2 Canlı Maç İzlemek İçin Frekans ve Platform Bilgileri

TRT Spor 2, Digiturk 87, Kablo TV 242, Tivibu 85, Turkcell TV+ 71, Vodafone TV 72 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

Polonya-Türkiye Maçı TRT Spor Yildiz Canlı Maç İzlemek İçin Frekans ve Platform Bilgileri

TRT Spor Yildiz, Digiturk 87, Kablo TV 242, Tivibu 85, Turkcell TV+ 71, Vodafone TV 72 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

Polonya-Türkiye Maçı Hangi Gün?

Polonya-Türkiye Maçı, 01 Ekim Cumartesi günü oynanacak.

Polonya-Türkiye Maçı Saat Kaçta?

Polonya-Türkiye Maçı, saat 21:30 başlayacak.

Polonya-Türkiye Maçı Nerede Oynanacak?

Polonya ve Türkiye, karşı karşıya geleceği Dünya Kadinlar Voleybol Şampiyonasi maçı, Arnhem'da, Arnhem Central Stadyumu'nda oynanacak.