16 Temmuz 2022 - Cumartesi

15:00
SırbistanSırbistan
VS
BrezilyaBrezilya
Voleybol Kadinlar Milletler Ligi
VoleybolVoleybol

16 Temmuz 2022 Sırbistan vs Brezilya maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

Sırbistan ile Brezilya, Voleybol Kadinlar Milletler Ligi Play-Off Yarı Final maçında karşı karşıya geliyor. Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, müsabakanın yayın saati ve yayıncı bilgileri ile yayının şifresiz olup olmadığını merak ediyor. Sırbistan – Brezilya, Voleybol Kadinlar Milletler Ligi Play-Off Yarı Final maçı, 16-07-2022 Cumartesi günü TRT Spor 2, TRT Spor Yildiz, kanal(lar)ından yayınlanacak. Maçın başlama saati 15:00. Karşılaşmayı izleyebileceğiniz platform ve kanal bilgilerini aşağıdaki tabloda görebilirsiniz.


16-07-2022 Sırbistan vs Brezilya Maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

Sırbistan ile Brezilya arasındaki Voleybol Kadinlar Milletler Ligi maçı, TRT Spor 2, TRT Spor Yildiz kanal(lar)ından canlı maç izlenebilecek.

Sırbistan-Brezilya Maçı TRT Spor 2 Canlı Maç İzlemek İçin Frekans ve Platform Bilgileri

TRT Spor 2, Digiturk 87, Kablo TV 242, Tivibu 85, Turkcell TV+ 71, Vodafone TV 72 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

Sırbistan-Brezilya Maçı TRT Spor Yildiz Canlı Maç İzlemek İçin Frekans ve Platform Bilgileri

TRT Spor Yildiz, Digiturk 87, Kablo TV 242, Tivibu 85, Turkcell TV+ 71, Vodafone TV 72 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

Sırbistan-Brezilya Maçı Hangi Gün?

Sırbistan-Brezilya Maçı, 16 Temmuz Cumartesi günü oynanacak.

Sırbistan-Brezilya Maçı Saat Kaçta?

Sırbistan-Brezilya Maçı, saat 15:00 başlayacak.

Sırbistan-Brezilya Maçı Nerede Oynanacak?

Sırbistan ve Brezilya, karşı karşıya geleceği Voleybol Kadinlar Milletler Ligi Play-Off Yarı Final maçı, Ankara'da, Başkent Voleybol Salonu Stadyumu'nda oynanacak.