04 Temmuz 2022 - Pazartesi

02:00
HollandaHollanda
VS
KanadaKanada
Voleybol Kadinlar Milletler Ligi
VoleybolVoleybol

04 Temmuz 2022 Hollanda vs Kanada maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

Hollanda ile Kanada, Voleybol Kadinlar Milletler Ligi maçında karşı karşıya geliyor. Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, müsabakanın yayın saati ve yayıncı bilgileri ile yayının şifresiz olup olmadığını merak ediyor. Hollanda – Kanada, Voleybol Kadinlar Milletler Ligi maçı, 04-07-2022 Pazartesi günü TRT Spor 2, TRT Spor Yildiz, kanal(lar)ından yayınlanacak. Maçın başlama saati 02:00. Karşılaşmayı izleyebileceğiniz platform ve kanal bilgilerini aşağıdaki tabloda görebilirsiniz.


04-07-2022 Hollanda vs Kanada Maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

Hollanda ile Kanada arasındaki Voleybol Kadinlar Milletler Ligi maçı, TRT Spor 2, TRT Spor Yildiz kanal(lar)ından canlı maç izlenebilecek.

Hollanda-Kanada Maçı TRT Spor 2 Canlı Maç İzlemek İçin Frekans ve Platform Bilgileri

TRT Spor 2, Digiturk 87, Kablo TV 242, Tivibu 85, Turkcell TV+ 71, Vodafone TV 72 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

Hollanda-Kanada Maçı TRT Spor Yildiz Canlı Maç İzlemek İçin Frekans ve Platform Bilgileri

TRT Spor Yildiz, Digiturk 87, Kablo TV 242, Tivibu 85, Turkcell TV+ 71, Vodafone TV 72 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

Hollanda-Kanada Maçı Hangi Gün?

Hollanda-Kanada Maçı, 04 Temmuz Pazartesi günü oynanacak.

Hollanda-Kanada Maçı Saat Kaçta?

Hollanda-Kanada Maçı, saat 02:00 başlayacak.

Hollanda-Kanada Maçı Nerede Oynanacak?

Hollanda ve Kanada, karşı karşıya geleceği Voleybol Kadinlar Milletler Ligi maçı, Calgary'da, Stampede Corral Stadyumu'nda oynanacak.