11 Mayıs 2022 - Çarşamba

16:00
BeşiktaşBeşiktaş
VS
Gazişehir SK
Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi
BasketbolBasketbol

11 Mayıs 2022 Beşiktaş vs Gazişehir SK maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

Beşiktaş ile Gazişehir SK, Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi maçında karşı karşıya geliyor. Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, müsabakanın yayın saati ve yayıncı bilgileri ile yayının şifresiz olup olmadığını merak ediyor. Beşiktaş – Gazişehir SK, Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi maçı, 11-05-2022 Çarşamba günü TRT Spor 2, TRT Spor Yildiz, kanal(lar)ından yayınlanacak. Maçın başlama saati 16:00. Karşılaşmayı izleyebileceğiniz platform ve kanal bilgilerini aşağıdaki tabloda görebilirsiniz.


11-05-2022 Beşiktaş vs Gazişehir SK Maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

Beşiktaş ile Gazişehir SK arasındaki Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi maçı, TRT Spor 2, TRT Spor Yildiz kanal(lar)ından canlı maç izlenebilecek.

Beşiktaş-Gazişehir SK Maçı TRT Spor 2 Canlı Maç İzlemek İçin Frekans ve Platform Bilgileri

TRT Spor 2, Digiturk 87, Kablo TV 242, Tivibu 85, Turkcell TV+ 71, Vodafone TV 72 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

Beşiktaş-Gazişehir SK Maçı TRT Spor Yildiz Canlı Maç İzlemek İçin Frekans ve Platform Bilgileri

TRT Spor Yildiz, Digiturk 87, Kablo TV 242, Tivibu 85, Turkcell TV+ 71, Vodafone TV 72 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

Beşiktaş-Gazişehir SK Maçı Hangi Gün?

Beşiktaş-Gazişehir SK Maçı, 11 Mayıs Çarşamba günü oynanacak.

Beşiktaş-Gazişehir SK Maçı Saat Kaçta?

Beşiktaş-Gazişehir SK Maçı, saat 16:00 başlayacak.

Beşiktaş-Gazişehir SK Maçı Nerede Oynanacak?

Beşiktaş ve Gazişehir SK, karşı karşıya geleceği Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi maçı, İstanbul'da, İstanbul Stadyumu'nda oynanacak.