20 Ekim 2021 - Çarşamba

11:00
Kayseri GE
VS
Çankaya Bld.
Görme Engelliler Futbol Ligi
FutbolFutbol

20 Ekim 2021 Kayseri GE vs Çankaya Bld. maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

Kayseri GE ile Çankaya Bld., Görme Engelliler Futbol Ligi maçında karşı karşıya geliyor. Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, müsabakanın yayın saati ve yayıncı bilgileri ile yayının şifresiz olup olmadığını merak ediyor. Kayseri GE – Çankaya Bld., Görme Engelliler Futbol Ligi maçı, 20-10-2021 Çarşamba günü TRT Spor 2, TRT Spor Yildiz, kanal(lar)ından yayınlanacak. Maçın başlama saati 11:00. Karşılaşmayı izleyebileceğiniz platform ve kanal bilgilerini aşağıdaki tabloda görebilirsiniz.


20-10-2021 Kayseri GE vs Çankaya Bld. Maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

Kayseri GE ile Çankaya Bld. arasındaki Görme Engelliler Futbol Ligi maçı, TRT Spor 2, TRT Spor Yildiz kanal(lar)ından canlı maç izlenebilecek.

Kayseri GE-Çankaya Bld. Maçı TRT Spor 2 Canlı Maç İzlemek İçin Frekans ve Platform Bilgileri

TRT Spor 2, Digiturk 87, Kablo TV 242, Tivibu 85, Turkcell TV+ 71, Vodafone TV 72 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

Kayseri GE-Çankaya Bld. Maçı TRT Spor Yildiz Canlı Maç İzlemek İçin Frekans ve Platform Bilgileri

TRT Spor Yildiz, Digiturk 87, Kablo TV 242, Tivibu 85, Turkcell TV+ 71, Vodafone TV 72 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

Kayseri GE-Çankaya Bld. Maçı Hangi Gün?

Kayseri GE-Çankaya Bld. Maçı, 20 Ekim Çarşamba günü oynanacak.

Kayseri GE-Çankaya Bld. Maçı Saat Kaçta?

Kayseri GE-Çankaya Bld. Maçı, saat 11:00 başlayacak.

Kayseri GE-Çankaya Bld. Maçı Nerede Oynanacak?

Kayseri GE ve Çankaya Bld., karşı karşıya geleceği Görme Engelliler Futbol Ligi maçı, Kayseri'da, Kayseri Stadyumu'nda oynanacak.