16 Ekim 2021 - Cumartesi

15:30
Beykoz Bld.Beykoz Bld.
VS
Krasnodar
Hentbol Erkekler EHF Kupası
HentbolHentbol

16 Ekim 2021 Beykoz Bld. vs Krasnodar maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

Beykoz Bld. ile Krasnodar, Hentbol Erkekler EHF Kupası maçında karşı karşıya geliyor. Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, müsabakanın yayın saati ve yayıncı bilgileri ile yayının şifresiz olup olmadığını merak ediyor. Beykoz Bld. – Krasnodar, Hentbol Erkekler EHF Kupası maçı, 16-10-2021 Cumartesi günü TRT Spor 2, TRT Spor Yildiz, kanal(lar)ından yayınlanacak. Maçın başlama saati 15:30. Karşılaşmayı izleyebileceğiniz platform ve kanal bilgilerini aşağıdaki tabloda görebilirsiniz.


16-10-2021 Beykoz Bld. vs Krasnodar Maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

Beykoz Bld. ile Krasnodar arasındaki Hentbol Erkekler EHF Kupası maçı, TRT Spor 2, TRT Spor Yildiz kanal(lar)ından canlı maç izlenebilecek.

Beykoz Bld.-Krasnodar Maçı TRT Spor 2 Canlı Maç İzlemek İçin Frekans ve Platform Bilgileri

TRT Spor 2, Digiturk 87, Kablo TV 242, Tivibu 85, Turkcell TV+ 71, Vodafone TV 72 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

Beykoz Bld.-Krasnodar Maçı TRT Spor Yildiz Canlı Maç İzlemek İçin Frekans ve Platform Bilgileri

TRT Spor Yildiz, Digiturk 87, Kablo TV 242, Tivibu 85, Turkcell TV+ 71, Vodafone TV 72 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

Beykoz Bld.-Krasnodar Maçı Hangi Gün?

Beykoz Bld.-Krasnodar Maçı, 16 Ekim Cumartesi günü oynanacak.

Beykoz Bld.-Krasnodar Maçı Saat Kaçta?

Beykoz Bld.-Krasnodar Maçı, saat 15:30 başlayacak.

Beykoz Bld.-Krasnodar Maçı Nerede Oynanacak?

Beykoz Bld. ve Krasnodar, karşı karşıya geleceği Hentbol Erkekler EHF Kupası maçı, İstanbul'da, İstanbul Stadyumu'nda oynanacak.