15 Ekim 2021 - Cuma

14:00
Trabzon BBTrabzon BB
VS
Spor Toto SKSpor Toto SK
Hentbol Erkekler Süper Ligi
HentbolHentbol

15 Ekim 2021 Trabzon BB vs Spor Toto SK maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

Trabzon BB ile Spor Toto SK, Hentbol Erkekler Süper Ligi maçında karşı karşıya geliyor. Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, müsabakanın yayın saati ve yayıncı bilgileri ile yayının şifresiz olup olmadığını merak ediyor. Trabzon BB – Spor Toto SK, Hentbol Erkekler Süper Ligi maçı, 15-10-2021 Cuma günü TRT Spor 2, TRT Spor Yildiz, kanal(lar)ından yayınlanacak. Maçın başlama saati 14:00. Karşılaşmayı izleyebileceğiniz platform ve kanal bilgilerini aşağıdaki tabloda görebilirsiniz.


15-10-2021 Trabzon BB vs Spor Toto SK Maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

Trabzon BB ile Spor Toto SK arasındaki Hentbol Erkekler Süper Ligi maçı, TRT Spor 2, TRT Spor Yildiz kanal(lar)ından canlı maç izlenebilecek.

Trabzon BB-Spor Toto SK Maçı TRT Spor 2 Canlı Maç İzlemek İçin Frekans ve Platform Bilgileri

TRT Spor 2, Digiturk 87, Kablo TV 242, Tivibu 85, Turkcell TV+ 71, Vodafone TV 72 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

Trabzon BB-Spor Toto SK Maçı TRT Spor Yildiz Canlı Maç İzlemek İçin Frekans ve Platform Bilgileri

TRT Spor Yildiz, Digiturk 87, Kablo TV 242, Tivibu 85, Turkcell TV+ 71, Vodafone TV 72 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

Trabzon BB-Spor Toto SK Maçı Hangi Gün?

Trabzon BB-Spor Toto SK Maçı, 15 Ekim Cuma günü oynanacak.

Trabzon BB-Spor Toto SK Maçı Saat Kaçta?

Trabzon BB-Spor Toto SK Maçı, saat 14:00 başlayacak.

Trabzon BB-Spor Toto SK Maçı Nerede Oynanacak?

Trabzon BB ve Spor Toto SK, karşı karşıya geleceği Hentbol Erkekler Süper Ligi maçı, Trabzon'da, Trabzon Spor Salonu Stadyumu'nda oynanacak.