28 Eylül 2021 - Salı

18:30
Aydın BBAydın BB
VS
KuzeyboruKuzeyboru
TVF Kadınlar Kupa Voley
VoleybolVoleybol

28 Eylül 2021 Aydın BB vs Kuzeyboru maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

Aydın BB ile Kuzeyboru, TVF Kadınlar Kupa Voley maçında karşı karşıya geliyor. Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, müsabakanın yayın saati ve yayıncı bilgileri ile yayının şifresiz olup olmadığını merak ediyor. Aydın BB – Kuzeyboru, TVF Kadınlar Kupa Voley maçı, 28-09-2021 Salı günü TRT Spor 2, TRT Spor Yildiz, kanal(lar)ından yayınlanacak. Maçın başlama saati 18:30. Karşılaşmayı izleyebileceğiniz platform ve kanal bilgilerini aşağıdaki tabloda görebilirsiniz.


28-09-2021 Aydın BB vs Kuzeyboru Maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

Aydın BB ile Kuzeyboru arasındaki TVF Kadınlar Kupa Voley maçı, TRT Spor 2, TRT Spor Yildiz kanal(lar)ından canlı maç izlenebilecek.

Aydın BB-Kuzeyboru Maçı TRT Spor 2 Canlı Maç İzlemek İçin Frekans ve Platform Bilgileri

TRT Spor 2, Digiturk 87, Kablo TV 242, Tivibu 85, Turkcell TV+ 71, Vodafone TV 72 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

Aydın BB-Kuzeyboru Maçı TRT Spor Yildiz Canlı Maç İzlemek İçin Frekans ve Platform Bilgileri

TRT Spor Yildiz, Digiturk 87, Kablo TV 242, Tivibu 85, Turkcell TV+ 71, Vodafone TV 72 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

Aydın BB-Kuzeyboru Maçı Hangi Gün?

Aydın BB-Kuzeyboru Maçı, 28 Eylül Salı günü oynanacak.

Aydın BB-Kuzeyboru Maçı Saat Kaçta?

Aydın BB-Kuzeyboru Maçı, saat 18:30 başlayacak.

Aydın BB-Kuzeyboru Maçı Nerede Oynanacak?

Aydın BB ve Kuzeyboru, karşı karşıya geleceği TVF Kadınlar Kupa Voley maçı, Ankara'da, Başkent Voleybol Salonu Stadyumu'nda oynanacak.