15 Eylül 2021 - Çarşamba

17:00
TürkiyeTürkiye
VS
İtalyaİtalya
Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası
FutbolFutbol

15 Eylül 2021 Türkiye vs İtalya maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

Türkiye ile İtalya, Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası maçında karşı karşıya geliyor. Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, müsabakanın yayın saati ve yayıncı bilgileri ile yayının şifresiz olup olmadığını merak ediyor. Türkiye – İtalya, Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası maçı, 15-09-2021 Çarşamba günü TRT Spor 2, TRT Spor Yildiz, kanal(lar)ından yayınlanacak. Maçın başlama saati 17:00. Karşılaşmayı izleyebileceğiniz platform ve kanal bilgilerini aşağıdaki tabloda görebilirsiniz.


15-09-2021 Türkiye vs İtalya Maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

Türkiye ile İtalya arasındaki Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası maçı, TRT Spor 2, TRT Spor Yildiz kanal(lar)ından canlı maç izlenebilecek.

Türkiye-İtalya Maçı TRT Spor 2 Canlı Maç İzlemek İçin Frekans ve Platform Bilgileri

TRT Spor 2, Digiturk 87, Kablo TV 242, Tivibu 85, Turkcell TV+ 71, Vodafone TV 72 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

Türkiye-İtalya Maçı TRT Spor Yildiz Canlı Maç İzlemek İçin Frekans ve Platform Bilgileri

TRT Spor Yildiz, Digiturk 87, Kablo TV 242, Tivibu 85, Turkcell TV+ 71, Vodafone TV 72 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

Türkiye-İtalya Maçı Hangi Gün?

Türkiye-İtalya Maçı, 15 Eylül Çarşamba günü oynanacak.

Türkiye-İtalya Maçı Saat Kaçta?

Türkiye-İtalya Maçı, saat 17:00 başlayacak.

Türkiye-İtalya Maçı Nerede Oynanacak?

Türkiye ve İtalya, karşı karşıya geleceği Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası maçı, Krakow'da, Krakow Garbarnia Stadyumu'nda oynanacak.