13 Eylül 2021 - Pazartesi

14:00
GürcistanGürcistan
VS
TürkiyeTürkiye
Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası
FutbolFutbol

13 Eylül 2021 Gürcistan vs Türkiye maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

Gürcistan ile Türkiye, Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası maçında karşı karşıya geliyor. Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, müsabakanın yayın saati ve yayıncı bilgileri ile yayının şifresiz olup olmadığını merak ediyor. Gürcistan – Türkiye, Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası maçı, 13-09-2021 Pazartesi günü TRT Spor 2, TRT Spor Yildiz, kanal(lar)ından yayınlanacak. Maçın başlama saati 14:00. Karşılaşmayı izleyebileceğiniz platform ve kanal bilgilerini aşağıdaki tabloda görebilirsiniz.


13-09-2021 Gürcistan vs Türkiye Maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

Gürcistan ile Türkiye arasındaki Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası maçı, TRT Spor 2, TRT Spor Yildiz kanal(lar)ından canlı maç izlenebilecek.

Gürcistan-Türkiye Maçı TRT Spor 2 Canlı Maç İzlemek İçin Frekans ve Platform Bilgileri

TRT Spor 2, Digiturk 87, Kablo TV 242, Tivibu 85, Turkcell TV+ 71, Vodafone TV 72 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

Gürcistan-Türkiye Maçı TRT Spor Yildiz Canlı Maç İzlemek İçin Frekans ve Platform Bilgileri

TRT Spor Yildiz, Digiturk 87, Kablo TV 242, Tivibu 85, Turkcell TV+ 71, Vodafone TV 72 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

Gürcistan-Türkiye Maçı Hangi Gün?

Gürcistan-Türkiye Maçı, 13 Eylül Pazartesi günü oynanacak.

Gürcistan-Türkiye Maçı Saat Kaçta?

Gürcistan-Türkiye Maçı, saat 14:00 başlayacak.

Gürcistan-Türkiye Maçı Nerede Oynanacak?

Gürcistan ve Türkiye, karşı karşıya geleceği Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası maçı, Krakow'da, Krakow Garbarnia Stadyumu'nda oynanacak.