11 Eylül 2021 - Cumartesi

21:30
PolonyaPolonya
VS
FinlandiyaFinlandiya
Erkekler Avrupa Voleybol Şampiyonasi
VoleybolVoleybol

11 Eylül 2021 Polonya vs Finlandiya maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

Polonya ile Finlandiya, Erkekler Avrupa Voleybol Şampiyonasi Son 16 maçında karşı karşıya geliyor. Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, müsabakanın yayın saati ve yayıncı bilgileri ile yayının şifresiz olup olmadığını merak ediyor. Polonya – Finlandiya, Erkekler Avrupa Voleybol Şampiyonasi Son 16 maçı, 11-09-2021 Cumartesi günü TRT Spor 2, TRT Spor Yildiz, kanal(lar)ından yayınlanacak. Maçın başlama saati 21:30. Karşılaşmayı izleyebileceğiniz platform ve kanal bilgilerini aşağıdaki tabloda görebilirsiniz.


11-09-2021 Polonya vs Finlandiya Maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

Polonya ile Finlandiya arasındaki Erkekler Avrupa Voleybol Şampiyonasi maçı, TRT Spor 2, TRT Spor Yildiz kanal(lar)ından canlı maç izlenebilecek.

Polonya-Finlandiya Maçı TRT Spor 2 Canlı Maç İzlemek İçin Frekans ve Platform Bilgileri

TRT Spor 2, Digiturk 87, Kablo TV 242, Tivibu 85, Turkcell TV+ 71, Vodafone TV 72 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

Polonya-Finlandiya Maçı TRT Spor Yildiz Canlı Maç İzlemek İçin Frekans ve Platform Bilgileri

TRT Spor Yildiz, Digiturk 87, Kablo TV 242, Tivibu 85, Turkcell TV+ 71, Vodafone TV 72 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

Polonya-Finlandiya Maçı Hangi Gün?

Polonya-Finlandiya Maçı, 11 Eylül Cumartesi günü oynanacak.

Polonya-Finlandiya Maçı Saat Kaçta?

Polonya-Finlandiya Maçı, saat 21:30 başlayacak.

Polonya-Finlandiya Maçı Nerede Oynanacak?

Polonya ve Finlandiya, karşı karşıya geleceği Erkekler Avrupa Voleybol Şampiyonasi Son 16 maçı, Tampere'da, Hakametsa Arena Stadyumu'nda oynanacak.