19 Haziran 2021 - Cumartesi

10:00
Şahinbey Bld.Şahinbey Bld.
VS
İzmir BBİzmir BB
Turkcell Ampute Futbol Süper Ligi
FutbolFutbol

19 Haziran 2021 Şahinbey Bld. vs İzmir BB maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

Şahinbey Bld. ile İzmir BB, Turkcell Ampute Futbol Süper Ligi maçında karşı karşıya geliyor. Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, müsabakanın yayın saati ve yayıncı bilgileri ile yayının şifresiz olup olmadığını merak ediyor. Şahinbey Bld. – İzmir BB, Turkcell Ampute Futbol Süper Ligi maçı, 19-06-2021 Cumartesi günü TRT Spor 2, TRT Spor Yildiz, kanal(lar)ından yayınlanacak. Maçın başlama saati 10:00. Karşılaşmayı izleyebileceğiniz platform ve kanal bilgilerini aşağıdaki tabloda görebilirsiniz.


19-06-2021 Şahinbey Bld. vs İzmir BB Maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

Şahinbey Bld. ile İzmir BB arasındaki Turkcell Ampute Futbol Süper Ligi maçı, TRT Spor 2, TRT Spor Yildiz kanal(lar)ından canlı maç izlenebilecek.

Şahinbey Bld.-İzmir BB Maçı TRT Spor 2 Canlı Maç İzlemek İçin Frekans ve Platform Bilgileri

TRT Spor 2, Digiturk 87, Kablo TV 242, Tivibu 85, Turkcell TV+ 71, Vodafone TV 72 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

Şahinbey Bld.-İzmir BB Maçı TRT Spor Yildiz Canlı Maç İzlemek İçin Frekans ve Platform Bilgileri

TRT Spor Yildiz, Digiturk 87, Kablo TV 242, Tivibu 85, Turkcell TV+ 71, Vodafone TV 72 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

Şahinbey Bld.-İzmir BB Maçı Hangi Gün?

Şahinbey Bld.-İzmir BB Maçı, 19 Haziran Cumartesi günü oynanacak.

Şahinbey Bld.-İzmir BB Maçı Saat Kaçta?

Şahinbey Bld.-İzmir BB Maçı, saat 10:00 başlayacak.

Şahinbey Bld.-İzmir BB Maçı Nerede Oynanacak?

Şahinbey Bld. ve İzmir BB, karşı karşıya geleceği Turkcell Ampute Futbol Süper Ligi maçı, İstanbul'da, İstanbul Stadyumu'nda oynanacak.