Serhan Acar beIN Sports ile Anlaşamadı

28.02.2024 - 14:23

Serhan Acar beIN Sports ile Anlaşamadı

Formula 1 anlatımıyla dikkat çeken Serhan Acar, yeni yayıncı beIN Sports ile anlaşamadığını duyurdu. beIN Sports ile Formula 1 için görüştüğünü açıklayan Acar, kanal ile ortak paydada buluşamadıklarını açıkladı.

Formula 1’in beIN Sports’ta yayınlanacağının duyurulmasının ardından yarışları kimin anlatacağı merak konusu oldu. S Sport’ta Formula 1 anlatımlarıyla dikkat çeken Serhan Acar’ın beIN Sports’un kadrosunda yer alıp almayacağı birçok kişinin merak ettiği konuların başında geliyordu. Serhan Acar, yaptığı açıklama ile beIN Sports ile anlaşamadığını duyurdu.

Ortak Paydada Buluşamadık

beIN Sports’un Formula 1 yayın haklarını almasının ardından “Serhan Acar beIN Sports’a transfer olacak mı? Serhan Acar Formula 1 anlatacak mı?” gibi soruların yanıtları merak edildi. Acar ise Twitter hesabından yaptığı açıklamayla bu sorulara yanıt verdi.

Değerli F1 tutkunları,
Öncelikle, beni onore eden tüm mesajlarınız için teşekkür ediyorum.👏
Tahmin edeceğiniz üzere, bir süredir, F1’in yeni yayıncı kuruluşu beIN Sports ile görüşme halindeydim. 
Yaptığımız görüşmeler sonunda BEIN SPORTS’un mevcut kurum kültürü ve politikaları ile benim mesleki sorumluluklarımı, asgari müşterekler çerçevesinde ortak bir paydada buluşturamadık.
Kendilerine ilgileri için teşekkür ediyor, iyi bir sezon geçirmelerini diliyorum.
Öte yandan, siz sevgili F1 tutkunlarıyla farklı içerikler ve keyifli programlarla buluşmak üzere, beni heyecanlandıran bir imzayı attım bile.✍️
F1 tutkumuzu birlikte yaşamak için beklemede kalın!😉


Serhan Acar Kimdir?

Serhan Acar 5 Şubat 1979’da, Bursa’da doğdu. 1999’da İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği bölümünden mezun oldu. 2000 senesinin Şubat ayında, Türkiye Otomobil ve Motorsporları Federasyonu’nda (o zamanki adıyla TOMSFED) basın sorumlusu yardımcısı olarak yarı zamanlı çalışmaya başladı. Aynı sene Mart ayında F1 Racing dergisinde çevirmen, Nisan ayında Eurosport’ta motor sporları yorumcusu olarak çalışmaya başladı. 2002 senesinde CNN-Türk’te MotoGP yarışlarını anlattı.

Geçtiğimiz yıllarda S Sport’ta Formula 1 yarışlarını anlatan Serhan Acar, beIN Sports ile anlaşamadığını duyurdu. Serhan Acar’ın yeni adresini önümüzdeki günlerde açıklaması bekleniyor.