BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Beşiktaş-Adana Demirspor 23 Ocak BEIN LİNK

23.01.2024 - 19:46

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Beşiktaş-Adana Demirspor 23 Ocak BEIN LİNK

Trendyol Süper Lig’de Beşiktaş, bugün saat 20.00’de Adana Demirspor’u Tüpraş Stadyumu’nda ağırlıyor. Oldukça zorlu geçmesi beklenen maç öncesi dikkat çeken aramalar şöyle sıralanıyor: Beşiktaş maçı izle, Adana Demirspor maçı izle, Beşiktaş Adana Demirspor canlı izle, Beşiktaş Adana Demirspor canlı maç izle, Beşiktaş Adana Demirspor maç izle, Beşiktaş Adana Demirspor bedava maç izle, Beşiktaş maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı. Maça dair güncel gelişmeleri içeriğimizde bulabilirsiniz.

BEŞİKTAŞ-ADANA DEMİRSPOR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

beşiktaş adana demirspor maç afişi

Beşiktaş-Adana Demirspor Maçı Canlı Yayın Linki 

Beşiktaş-Adana Demirspor Maç İzleme Linki Beşiktaş ve Adana temsilcisi arasında oynanacak zorlu müsabakayı bu akşa beIN Sports HD 1 kanalından izleyebilirsiniz.

Beşiktaş-Adana Demirspor Maçı Canlı Takip

Geçen hafta ağır bir yenilgi ile karşılaşan Beşiktaş, Adana Demirspor maçıyla taraftarına kendini affettirmek istiyor. Maç içi istatistiklerini takip etmek adına aşağıdaki bağlantıdan yararlanabilirsiniz.

BEŞİKTAŞ ADANA DEMİRSPOR MAÇI CANLI TAKİP

BEŞİKTAŞ-ADANA DEMİRSPOR MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Beşiktaş Farklı Yenildi

 beşiktaş trendyol süper lig

Beşiktaş yeni hocasıyla bir önceki haftada çok etkileyici bir galibiyet almıştı ve bunu Pendikspor maçıyla da devam ettirmeleri bekleniyordu. Ligin en zayıf ekiplerinden biri olan ve küme düşmeme mücadelesi veren Beşiktaş, kalp kıran bir yenilgi aldı. Pendikspor karşısında 4-0 mağlup olmaktan kurtulamayan siyah beyazlı takım, 90 dakika içerisinde epey etkisiz göründü. Gol pozisyonu bulmakta zorlanan Beşiktaş, kendisine çok iyi şekilde hazırlanan rakibine adeta teslim oldu. Böylece Fernando Santos yönetiminde ilk yenilgisini almış oldular. Trabzonspor’un puansız kapattığı haftada fırsatı değerlendiremeyen Kartal’da moraller epey bozuk.

Beşiktaş Kupa’da Antalyaspor ile Eşleşti

 beşiktaş türkiye kupası

Beşiktaş’ta Fernando Santos, kaybedilen Pendikspor maçından sonra tüm sorumluluğu üzerine aldı. Kaybedilen maçta hatanın kendisinde olduğunu söyleyen Portekizli teknik direktör, Adana Demirspor maçının önemine vurgu yapan açıklamalarda bulundu. Avrupa hedefini çok net şekilde ortaya koyan Beşiktaş için kupa maçları artık çok daha önemli bir hal aldı. Ziraat Türkiye Kupası’nda siyah beyazlılar Antalyaspor ile eşleşti. Beşiktaş bu maçı Şubat ayının ilk haftasında Antalya’da oynayacak. Siyah beyazlıların kupada Sergen Yalçın’ın ekibiyle karşılaşması, bu maçın önemini bir kat daha artırmış durumda. Bu arada lig maçı öncesinde Salih Uçan ve Amir Hadziahmetovic’in sakat olduklarını anımsatalım.

Adana Demirspor’da Karaman Dönemi

 adana demirspor maç afişi

Bu akşam Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacak olan Adana Demirspor’da ciddi bir mali kriz söz konusu. Ses getiren transferler yapmalarına ve güzel bir hava yakalamalarına rağmen gelinen kriz, çatlak seslerin çoğalmasına neden olmuş durumda. Takımın yıldız isimleri tek tek takımdan ayrılıyor. Son olarak Belhanda’nın da Adana ekibinden ayrıldığı resmi olarak açıklandı. Adana Demirpor’da yeni teknik direktör Hikmet Karaman oldu. Deneyimli hoca ilk maçında Ankaragücü ile 1-1 berabere kaldı. Bu arada sakat olan Mario Balotelli, Beşiktaş maçının kadrosunda yer alamayacak. Deplasman ekibinin Akintola, Emre Akbaba ve Yusuf Erdoğan gibi isimlerle etkili olması bekleniyor.