BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe-Samsunspor 21 Ocak BEIN LİNK

21.01.2024 - 14:14

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe-Samsunspor 21 Ocak BEIN LİNK

Trendyol Süper Lig’de Fenerbahçe, bu hafta maçını gündüz oynayacak. Kadıköy’deki Fenerbahçe Samsunspor lig müsabakası bugün saat 16.00’da başlayacak. Fenerbahçe’nin net favori olduğu karşılaşmadan önce şu tip aramalar ön plana çıktı: Fenerbahçe maçı izle, Samsunspor maçı izle, Fenerbahçe Samsunspor canlı izle, Fenerbahçe Samsunspor canlı maç izle, Fenerbahçe Samsunspor maç izle, Fenerbahçe Samsunspor bedava maç izle, Fenerbahçe maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı. Maça dair güncel gelişmeleri ve canlı yayın bilgileri içeriğimizde bulabilirsiniz.

FENERBAHÇE-SAMSUNSPOR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

fenerbahçe samsunspor

Fenerbahçe-Samsunspor Maçı Canlı Yayın Linki 

Fenerbahçe-Samsunspor Maç İzleme Linki Fenerbahçe’nin Ülker Stadyumu’nda Samsunspor’u misafir edeceği maç beIN Sports HD kanalında olacak.

Fenerbahçe-Samsunspor Maçı Canlı Takip

Fenerbahçe ve Samsunspor’un kozlarını paylaşacağı maçta Bahattin Şimşek düdük çalacak. Maç istatistikleri için aşağıdaki bağlantıdan yararlanabilirsiniz.

FENERBAHÇE-SAMSUNSPOR MAÇI CANLI TAKİP

FENERBAHÇE-SAMSUNSPOR MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Fenerbahçe Tek Farkla Kazandı

 livakovic

Fenerbahçe Gaziantep FK deplasmanında aldığı 3 puanla Galatasaray’la olan puan farkını korudu. Geçen hafta liderlik için mücadele eden iki takım da gollerini son dakikalarda buldu. Her ne kadar daha önceki haftalarda olduğu gibi maçı domine edemedi ancak İsmail Kartal’ın ekibi için galibiyet altın değerindeydi. Livakovic’in bu maçta yaptığı ekstra kurtarışlar da galibiyetin gelmesinde etkili oldu. Hatta Fenerbahçe resmi sosyal medya hesabı, maçın oyuncusu olarak kalecisini seçti. İsmail Kartal bir önceki hafta kenarda tuttuğu Tadic’ibu defe ilk 11’de değerlendirdi. 3 puanı getiren gol ise oyuna sonradan giren İrfan Can kaydetti.

Kupada Gol Şov

 lincoln

Fenerbahçe hafta arasında Adanaspor ile Ziraat Türkiye Kupası kapsamında karşılaştı. Bu maçta Fenerbahçe 6-0 gibi çok net bir galibiyet elde etti. Kupa maçı olmasına rağmen son derece tempolu ve pozitif bir havada geçen maçta, ara transferle takıma dahil ola 2 oyuncu ilk 11’de ilk kez şans buldular. Hem Krunic hem de Bonucci oldukça iyi bir görüntü çizdiler. Fakat bu maça asıl damga vuran isim, tam 4 gol atan Batshuayi oldu. Ayrıca uzun zamandır sakat olan Lincoln de golle döndü. Son gol ise maça sonradan dahil olan Mert Hakan Yandaş’tan geldi. Bu arada Alexander Djiku ve Bright Osayi, Afrika Kupası nedeniyle maç kadrosunda yer alamayacaklar.  

Samsunspor Önemli Bir Galibiyet Aldı

 samsunspor maç afişi

Karadeniz ekibi Samsunspor, yıllar sonra yeniden döndüğü Süper Lig’de fena bir performans göstermiyor. Aldıkları puanlar sayesinde bu sezon lige tutunmaya çalışıyorlar. Kırmızı beyazlı ekip geçen hafta sahasında çok kritik bir galibiyete imza attı. Ligin yeni ekibi, Sivasspor engelini 2-0’lık skorla geçti. Bu sayede kendilerini ateş hattının üzerine atmayı başardılar. Pendikspor’un 3 puan aldığı haftada buradan alınan her türlü puan büyük bir öneme sahip olacaktır. Ligin ilk yarısındaki maçı Fenerbahçe deplasmanda 2-0 kazanmıştı. Bu arada konuk ekipte Nanu, Schindler ve Ntcham gibi önemli isimler Afrika Kupası’nda mücadele ediyor.