BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Pendikspor-Beşiktaş 20 Ocak BEIN LİNK

20.01.2024 - 17:33

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Pendikspor-Beşiktaş 20 Ocak BEIN LİNK

Pendikspor ve Beşiktaş takımlarının mücadelesi bu akşam saat 19.00’da başlayacak. Trendyol Süper Lig’de bu sezon yarıştan kopan Kartal, en azından prestij niteliğindeki maçları kazanmak istiyor. Beşiktaş’ın Pendikspor deplasmanındaki maçtan önce dikkat çeken aramalar şöyle: Beşiktaş maçı izle, Pendikspor maçı izle, Pendikspor Beşiktaş canlı izle, Pendikspor Beşiktaş canlı maç izle, Pendikspor Beşiktaş maç izle, Pendikspor Beşiktaş bedava maç izle, Beşiktaş maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı. Müsabakaya ilişkin güncel gelişmeleri ve canlı yayın bilgilerini sizler için derledik.

PENDİKSPOR-BEŞİKTAŞ MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

pendikspor beşiktaş

Pendikspor-Beşiktaş Maçı Canlı Yayın Linki 

Pendikspor-Beşiktaş Maç İzleme Linki Yeni hocasıyla moral bulan Beşiktaş’ın Pendikspor maçını izlemek adına beIN Sports HD 1 kanalına yönelebilirsiniz.

Pendikspor-Beşiktaş Maçı Canlı Takip

Pendikspor Beşiktaş maçına sınırlı kapasiteye sahip olan Pendik Stadyumu ev sahipliği yapacak. Maç içi istatistikleri aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz.

PENDİKSPOR-BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI TAKİP

PENDİKSPOR-BEŞİKTAŞ MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Beşiktaş Moral Buldu

 beşiktaş kadro

Beşiktaş son derece olumlu sinyaller vermeye başladı. Takımın geçici teknik direktörü olan Serdar Topraktepe ile Rize deplasmanında farklı kazanan ekip, yeni hocasıyla ilk resmi maçına geçen hafta çıktı. Santos’un yönetimindeki ilk maçta Beşiktaş, Karagümrük karşısında 3-0’lık net bir skor elde etti. Bu maçın sonrasında TFF 1.Lig’in lideri Eyüpspor’u da aynı skorla geçerek kupada bir üst tura çıktılar. Bu sezon Beşiktaş için kupa oldukça önemli bir hedef olarak öne çıkıyor. Beşiktaş oynadığı son 3 resmi maçında toplamda 10 gol atmasına rağmen kalesinde gol görmedi.

Valentin Rosier Takımdan Ayrıldı

 rosier

Beşiktaş’ta takımdan ayrılan isimler yavaş yavaş netleşmeye başladı. Son olarak siyah beyazlı ekibin önemli oyuncularından biri olan Rosier, Fransa’nın Nice takımına transfer oldu. Kulüp, resmi sitesinden transferi doğrulayan bir bildirim yayınladı. Bu arada Vincent Aboubakar, Arthur Masuaku ve Amir Hadziahmetovic başta olmak üzere pek çok isim kadroda olamayacak. Colley ve Masuaku Afrika Kupası’nda mücadele ediyor. Aboubakar da bu kupada mücadele ediyor ancak daha öncesinde yönetim kendisini kadro dışında bırakmıştı. Öte yandan Alex Oxlade Chamberlain ile  Hadziahmetovic’in sakat olduğunu belirtelim.

Pendikspor’da Transfer Hamleleri

 pendikspor maç afişi beşiktaş

Beşiktaş üst üste 3’üncü kez İstanbul ekiplerine karşı oynama şansı bulacak. Ligin yeni ekibi Pendikspor, henüz ilk senesinde küme düşmemek adına son hamlelerini gerçekleştiriyor. Takım yaptığı önemli transferlerle lige tutunmak istediklerini gösteriyor. Fenerbahçe’den Umut Nayir dışında Kayserispor’un golcüsü Thiam’ı renklerine bağladı. Umut oynadığı ilk maçta gol katkısı vermeyi başardı. Pendikspor geçen hafta son dakikada gelen goller Hatay deplasmanından 1 puan kopardı. Hafta arasında ise Türkiye Kupası özelinde Antalyaspor’a 2-1 kaybetti. Sakat olan Eze ile Afrika Kupası için izin alan Ahmed Hassan, maçın kadrosunda yer almadılar.