Emirhan Erdoğan Bayern Münih-Hoffenheim Maçıyla Spor Spikerliğini Bıraktı

13.01.2024 - 14:27

Emirhan Erdoğan Bayern Münih-Hoffenheim Maçıyla Spor Spikerliğini Bıraktı

Tivibu Spor ve S Sport’taki anlatımlarıyla dikkat çeken Emirhan Erdoğan, Bayern Münih-Hoffenheim maçıyla spor spikerliğini bıraktı. Spor basınında 8 yıl geçirdiğini belirten Erdoğan, Engin Kehale ile yayını sonrasında spor spikerliği kariyerine noktayı koydu.
Başarılı spor spikerlerinden Emirhan Erdoğan, görevinden ayrıldığını açıkladı. Bundan böyle spor spikerliği yapmayacağını belirten Erdoğan, dün oynanan Bayern Münih ile Hoffenheim arasındaki maçla jübilesini yaptı. 

2016 yılından bu yana spor spikerliği yapan ve son dönemde S Sport ile Tivibu Spor’da anlatım koltuğunda oturan Emirhan Erdoğan, yeni işini paylaşmadı.

8 Yıllık Spor Spikerliği Kariyerimi Sonlandırıyorum

Emirhan Erdoğan, Twitter’dan yaptığı açıklamayla 8 yıldır spor spikerliğini yaptığını belirtti. Son maçına çıkacağını dile getiren Erdoğan’ın yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

8 yıllık spor spikerliği kariyerimi, spor sektöründeki en sevdiğim isimlerden biri olan Enghin Kehale ile sonlandırıyorum. Her anı büyük zevkti, teşekkür ederim ✌🏽
Bayern Münih - Hoffenheim 22.30 | Tivibu Spor 1


Greenwood Golünün Anlatımıyla Tepki Çekmişti

Emirhan Erdoğan, geçtiğimiz Kasım ayında oynanan Getafe ile Almeria arasındaki La Liga mücadelesinin anlatım koltuğundaydı. Getafe’nin yıldız oyuncusu Mason Greenwood, karşılaşmada harika bir golle skora dengeyi getirmişti. Golün anlatımı ise tepki çekmişti.

Daha sonrasında Emirhan Erdoğan yaptığı paylaşımla golü neden tepki çeken şekilde anlattığını açıkladı. Mason Greenwood’un kadına şiddet uygulayan biri olduğunu belirten Erdoğan, böyle bir insanın golüne sevinemeyeceğini sözlerine ekledi. Eleştirilere açık olduğunu da dile getiren Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

Kadına şiddet uygulayan birinin golüne sevinemezdim, üzgünüm. İstediğiniz kadar eleştirebilirsiniz, sevgiler.



Emirhan Erdoğan Kimdir?

2015 yılında Eurosport ekranlarıyla spor spikerliğine başlayan Emirhan Erdoğan, daha sonrasında Play Spor YouTube kanalında sporseverlerin karşısına çıktı. Aynı anda Tivibu Spor ve S Sport’ta da maç anlatımlarıyla dikkat çeken Erdoğan, spor spikerliği kariyerini sonlandırdı. Bayern Münih ile Hoffenheim arasındaki mücadele ile son kez anlatım koltuğunda oturan Erdoğan’ın yeni işini önümüzdeki günlerde paylaşması bekleniyor.