BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe Beko-Bayern Münih 11 Ocak S SPORT LİNK

11.01.2024 - 19:27

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe Beko-Bayern Münih 11 Ocak S SPORT LİNK

Eurolig’de çift maç haftasının ikinci ayağında temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Ülker Arena’da Almanya temsilcisi Bayern’i ağırlıyor. Bu akşam saat 20.45’te başlayacak olan Eurolig normal sezon maçı öncesinde popüler aramalar şu şekilde: Fenerbahçe Beko maçı izle, Bayern Münih maçı izle, Fenerbahçe Beko Bayern Münih canlı izle, Fenerbahçe Beko Bayern Münih canlı maç izle, Fenerbahçe Bayern Münih maç izle, Fenerbahçe Beko Bayern Münih bedava maç izle, Fenerbahçe Beko maçı canlı izle, S Sport link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Eurolig maçı izle, S Sport Plus izle. Canlı yayın detayları ve güncel gelişmeler için içeriğimizi okumaya devam edebilirsiniz.

FENERBAHÇE BEKO-BAYERN MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

fenerbahçe bayern

Fenerbahçe Beko-Bayern Münih Maçı Canlı Yayın Linki 

Fenerbahçe Beko-Bayern Maç İzleme Linki Fenerbahçe Beko ve Bayern Münih’in kozlarını paylaşacağı maçı karşı karşıya getirecek olan maç, bu akşam S Sport’tan yayınlanacak.

Fenerbahçe Beko-Bayern Münih Maçı Canlı Takip

Saras’ın liderliğindeki Fenerbahçe Beko çıkışını sürdürüyor. Maça dair canlı istatistikler için aşağıdaki bağlantıdan yararlanabilirsiniz.

FENERBAHÇE BEKO-BAYERN MAÇI CANLI TAKİP

Fenerbahçe Beko’dan Müthiş Geri Dönüş

 saras

Fenerbahçe Beko, eski koçunun çalıştırdığı Partizan’a karşı harika bir galibiyet elde etti. İlk çeyrekte 31 sayı yemesine rağmen 2. çeyrekten itibaren kemerleri ciddi anlamda sıkmaya başlayan ekibimiz, Partizan’a adeta potayı göstermedi. Özellikle 3 ve 4’üncü çeyrekteki dominasyon, oyunun rengini bir anda değiştirdi. 17 sayı gerideyken 20 sayı öne geçen Fenerbahçe Beko’da Saras, yaptığı taktik hamlelerle öne çıktı. Maç içerisinde ise momentumu getiren Sestina’ya özel bir vurgu yapmak gerekiyor. Sestina 3. çeyrekte üst üste bulduğu üçlüklerle fark yarattı. Öte yanan Tyler Dorsey de 24 sayı ile maçın MVP’si oldu.

Pierre Geri Döndü

 fenerbahçe bayern afiş

Fenerbahçe Beko, Ülker Arena’da üst üste aldığı galibiyetlerle Eurolig’in zirvesine doğru emin adımlarla ilerliyor. Kendini ilk 4 sıraya atmak isteyen Fenerbahçe Beko, sakat oyuncuların dönmesiyle tam anlamıyla ritim buldu. Takımda sakat listesinde kalan tek oyuncu ise Metecan Birsen. Özellikle lig rotasyonu açısından Metecan’ın varlığı oldukça değerli olacaktır. Bu arada Pierre, sakatlığı sonrasında Partizan maçında ilk 5 başladı. Toplamda 22 dakika süre alan oyuncu, 4 sayılık bir katkı sundu. Fenerbahçe Beko bu maçtan sonra hafta sonunda ligde Çağdaş Bodrumspor ile deplasmanda oynayacak.

Bayern Münih’te Tanıdık Yüzler

 bayern maç sonucu eurolig

Fenerbahçe Beko’nun bu akşam kendi salonunda ağırlayacağı Bayern Münih, İstanbul’a iddialı geliyor. Kadrosunda henüz geçen sezon ekibimizde forma giyen 2 önemli oyuncu söz konusu. Çok büyük beklentilerle alınan Edwards ve Booker, bu sezon Bayern Münih için mücadele ediyor. Nick Weiler-Babb, Isaac Bonga, Vladimir Lucic ve Serge Ibaka gibi önemli isimleri kadrosunda barındıran Bayern, ilk maçta ekibimize 67-76 kaybetmişti. İki takım arasında oynanan son 4 maçta da gülen taraf Fenerbahçe Beko oldu. Almanya temsilcisi son olarak Almanya’da Real Madrid ile karşılaştı ve parkeden 21 sayılık farkla ayrıldılar. Takımın başında çok tecrübeli bir koç olan Pablo Laso bulunuyor.