BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Rizespor-Beşiktaş 9 Ocak BEIN LİNK

09.01.2024 - 18:16

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Rizespor-Beşiktaş 9 Ocak BEIN LİNK

Rizespor ve Beşiktaş takımlarının mücadelesi bu akşam saat 20.00’da başlayacak. Trendyol Süper Lig’de istediği çıkışı yakalayamayan Beşiktaş, Karadeniz deplasmanından 3 puanla ayrılmak istiyor. Maç öncesinde popüler aramalar şu şekilde: Beşiktaş maçı izle, Rizespor maçı izle, Rizespor Beşiktaş canlı izle, Rizespor Beşiktaş canlı maç izle, Rizespor Beşiktaş maç izle, Rizespor Beşiktaş bedava maç izle, Beşiktaş maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı. Maça dair güncel gelişmeler şimdi sizlerle.

RİZESPOR-BEŞİKTAŞ MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

rizespor beşiktaş

Rizespor-Beşiktaş Maçı Canlı Yayın Linki 

Rizespor-Beşiktaş İzleme Linki Yeni hocasını açıklayan Beşiktaş’ın Çaykur Rizespor deplasmanındaki karşılaşmasını beIN Sports HD 1 kanalından izleyebilirsiniz.

Rizespor-Beşiktaş Maçı Canlı Takip

Rizespor Beşiktaş karşılaşmasına Didi Stadyumu ev sahipliği yapacak. Maç istatistiklerini canlı olarak takip etmek için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

ÇAYKUR İZESPOR-BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI TAKİP

ÇAYKUR RİZESPOR-BEŞİKTAŞ MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Beşiktaş Yine Kaybetti

 bjk kasımpaşa

Beşiktaş’ta kötü gidiş bir türlü durdurulamıyor. Bu sezon 4’üncü defa teknik direktör değişikliği yapan Beşiktaş, son olarak iç sahada Kasımpaşa karşısında  da 3-1 kaybetti. Bu yenilgi sonrası taraftarlar pek çok ismi ıslıkladı. Oyuncuların öz güvenleri, oldukça düşmüş görünüyor. Pek çok oyuncu sorumluluk almaktan uzak bir tutum sergiliyor. Bu yenilgi ile beraber Beşiktaş 6’ncı sıraya dek geriledi. Rizespor karşısında Beşiktaş’ın favori olduğunu söylemek pek kolay değil. Takımda kadro dışında kalan oyuncuların eksikliği net şekilde hissediliyor. Bu arada Umut, Emrecan ve Chamberlain sakat. Ayrıca Salih Uçan kart cezalısı. Son olarak Arthur Masuaku’nun da Afrika Kupası için ülkesinin kampına dahil olduğunu belirtelim.

Kartal Hocasını Açıkladı

 santos beşiktaş

Beşiktaş bu sezonki kötü gidişe dur demek ve önümüzdeki yıllarda rekabetçi olabilmek adına yeni teknik direktörünü açıkladı. Uzun zamandır pek çok kişinin adı, Beşiktaş teknik direktörlüğü için geçiyordu ancak kulüp tercihini Fernando Santos’tan yana kullandı. Bununla beraber Beşiktaş; Şenol Güneş, Burak Yılmaz, Rıza Çalımbay ve Serdar Topraktepe’den sonra 5’inci teknik direktörü takımın başına getirmiş oldu. Portekizli Fernando Santos; Porto, S. Lisbon, Benfica, AEK, PAOK gibi takımları çalıştırdı. Aynı zamanda Yunanistan Milli Takımı’nı da bir dönem çalıştırdı.  

Rizespor Çıkışta

 rizespor

Karadeniz ekibi Çaykur Rizespor, bu sezon lige tutunmaya kararlı. Özellikle son haftalarda önemli bir çıkış yakaladılar. İlhan Palut’un ekibi son afta Hatayspor ile iç sahada karşılaştı. Maçı 2-0 kazanan Rizespor’da goller Olawoyin ve Varesanovic’ten geldi. Hatayspor’u küme düşme hattına doğru atan Rizespor, kendi puanını ise 29’a çıkarttı. Son 7 haftada da yenilgi ile karşılaşmadılar. Rizespor bu galibiyetleri sürdürürse kendini ilk 4 potasında bile görebilir. İlk yarıdaki maçta Rizespor ve Beşiktaş 2-2 berabere kalmıştı. Bu arada ev sahibi ekipte Khusniddin Alikulov, Afrika Kupası’nda oynayacağı için sahada olamayacak.