BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Galatasaray-Konyaspor 7 Ocak Bein LİNK

07.01.2024 - 17:34

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Galatasaray-Konyaspor 7 Ocak Bein LİNK

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’de bu hafta Konyaspor ile Rams Park’ta karşılaşıyor. Bu akşam saat 20.00’de başlayacak olan müsabakayı Ali Şansalan yönetecek. Maçtan önce dikkat çeken aramalar şu şekilde: Galatasaray maçı izle, Konyaspor maçı izle, Galatasaray Konyaspor canlı izle, Galatasaray Konyaspor canlı maç izle, Galatasaray Konyaspor maç izle, Galatasaray Karagümrük lig maçı izle, Bein Spor maçı online izle. Spor Ekranı ayrıcalığıyla gelişmeleri inceleyebilirsiniz.

GALATASARAY-KONYASPOR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

galatasaray konyaspor

Galatasaray-Konyaspor Maçı Canlı Yayın

Galatasaray-Konyaspor Maç İzleme Linki Galatasaray ve ligin önemli ekiplerinden Konyaspor’u karşı karşıya getirecek olan karşılaşma, beIN Sports HD 1 ekranlarından izlenebilecek.

Galatasaray-Konyaspor Maçı Canlı Takip

Galatasaray Konyaspor maçına dair istatistikleri takip etmek için GS TV canlı yayınından yararlanabilirsiniz.

GALATASARAY-KONYASPOR MAÇI CANLI TAKİP

GALATASARAY-KONYASPOR MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Galatasaray Derbiden Puanı Kaptı

 kerem galatasaray

Galatasaray, son şampiyon unvanıyla girdiği sezonda oldukça başarılı sonuçlara imza atıyor. Fakat Fenerbahçe de olağanüstü bir sezon geçirdiği için iki takım arasında puan açısından bir fark oluşmadı. Fenerbahçe ve Galatasaray, en yakın rakipleriyle arayı daha şimdiden açmış durumda. Bu rekabet sezonun sonlarına dek devam edecek gibi görünüyor. Galatasaray son olarak Kadıköy’de Fenerbahçe karşısına çıktı. Oynanan futbol kötü olmasına rağmen alınan 1 puan camiayı elbette üzmedi. Galatasaray bu sezon 17 haftanın sonunda kalesinde sadece 9 gole izin verdi. Öte yandan rakip filelere 32 gol bıraktı.

Icardi Bu Maçı Kaçırıyor

 ıcardi sakat

Galatasaray’da bu maç öncesinde Icardi şoku yaşanıyor. Takımın en önemli golcüsü olan Icardi’nin yüzünde, lig maçında yaşadığı sakatlıktan sonra ciddi bir morarma oluşmuştu. Buna rağmen Arabistan’da oynanması planlanan Süper Kupa maçına götürülmüştü. Tatil dönüşü yeniden kontrolleri yapılan Arjantinli oyuncusunun Konyaspor maçında oynanmasının uygun olmadığı tespit edildi. Kulüpten yapılan açıklamada, sakatlığın üzerinden 20 gün geçtikten sonra yeniden bir kontrol yapılacağı ve durumu hakkında karar verileceği belirtildi. Yüz bölgesinde gerçekleşen bir sakatlık olduğu için kulüp doktorları süreci daha hassas şekilde yürütüyor. Icardi dışında Sergio Oliveira da bu maçı kaçıracak.

Konyaspor Sahasında Kazandı

 konyaspor

Trendyol Süper Lig’in sembol takımlarından biri olan Konyaspor, 17 haftanın sonunda beklentilerin altında kaldı. Genellikle üt sıralarda görmeye alıştığımız yeşil beyazlı ekip, küme düşme hattına oldukça yakın bir konumda. 17 haftada 18 puan toplayan Konya temsilcisi, son olarak Kayserispor takımını iç sahada konuk etti ve 3 haftalık aradan sonra yeniden kazandı. Hakan Keleş’in öğrencileri bu maçtan mutlaka puan ya da puanlar çıkarmayı amaçlıyor. Zira hemen arkadan takip eden Samsunspor haftayı galibiyetle kapattı. Bu arada geçen sezon bu sahada oynanan maçı ev sahibi ekip 2-1 kazanmıştı.