BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe Beko-Maccabi Tel Aviv 4 Ocak S SPORT LİNK

04.01.2024 - 18:31

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe Beko-Maccabi Tel Aviv 4 Ocak S SPORT LİNK

Eurolig’de çift maç haftasının ikinci ayağında Fenerbahçe Beko, Maccabi Tel Aviv takımıyla karşılaşıyor. Güvenlik önlemleri nedeniyle Litvanya’da oynanacak olan müsabaka bu akşam saat 20.45’te başlıyor. Maç öncesinde dikkat çeken aramalar şu şekilde: Fenerbahçe Beko maçı izle, Maccabi Tel Aviv maçı izle, Fenerbahçe Beko Maccabi Tel Aviv canlı izle, Fenerbahçe Beko Maccabi Tel Aviv canlı maç izle, Fenerbahçe Maccabi Tel Aviv maç izle, Fenerbahçe Beko Kızılyıldız bedava maç izle, Fenerbahçe Beko maçı canlı izle, S Sport link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Eurolig maçı izle, S Sport Plus izle. Maça dair güncel gelişmeler şimdi sizlerle!

FENERBAHÇE BEKO-MACCABİ TEL AVİV MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

fenerbahçe beko maccabi

Fenerbahçe Beko-Maccabi Tel Aviv Maçı Canlı Yayın Linki 

Fenerbahçe Beko-Maccabi Maç İzleme Linki Fenerbahçe Beko ve Maccabi Tel Aviv takımları Litvanya’nın Panevezys şehrinde karşılaşacak. Maçı S Sport ekranlarından izleyebilirsiniz.

Fenerbahçe Beko-Maccabi Tel Aviv Maçı Canlı Takip

Fenerbahçe Beko, Maccabi’yi yenerek yeni bir seriyi başlatmak istiyor. Maç içi istatistikleri takip etmek için FB TV yayınından yararlanabilirsiniz.

FENERBAHÇE BEKO-MACCABİ TEL AVİV MAÇI CANLI TAKİP

Fenerbahçe Beko’da Maç Önü Notları

 saras

Temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Eurolig çift maç haftasını 2’de 2 ile kapatmak istiyordu ancak bu fırsatı Salı akşamı gelen yenilgiden dolayı kaçırmış oldu. Ülker Arena’da Sırbistan ekibi Kızılyıldız’a kaybeden Fenerbahçe Beko, Saras dönemindeki ilk yenilgisini almış oldu. Bu yenilgi aynı zamanda Fenerbahçe Beko’nun kendi salonundaki ilk Eurolig yenilgisiydi. Fenerbahçe ne yazık ki Maccabi maçını İstanbul’da oynayamayacak. Güvenlik hassasiyetinden dolayı kendi salonundan ve taraftarından yoksun bir şekilde maça çıkacak olan Fenerbahçe Beko, rakibini Litvanya’da ağırlayacak. Bu arada Fenerbahçe Beko’da Kızılyıldız karşısında en verimli isim 21 sayı ve 9 ribaund ile Nigel Hayes Davis oldu.

İlk Maçı Maccabi Kazanmıştı

 istatistikler fenerbahçe beko

Fenerbahçe Beko Kızılyıldız karşısında alınan yenilgiyi bu maçla beraber telafi etmek istiyor. Temsilcimiz maçı İstanbul’da oynamayacak ama yine de favori olarak gösteriliyor. Bu maçta uzun zamandır sakat olan Metecan kadroda yer alamayacak. Ancak Pierre’in durumu henüz belirsizliğini koruyor. Hatırlanacağı üzere ligin ilk yarısında oynanan maçı İsrail ekibi kazanmıştı. Taraftarsız bir şekilde Belgrad’da oynanan maçı ekibimiz 78-73’lük skorla kaybetmişti. Bu arada ligde Fenerbahçe Beko son olarak Bursaspor ile karşılaştı. O maça, attığı 25 sayı ile Yam Madar damgasını vurdu.

Maccabi Tel Aviv’in 11 Galibiyeti Var

 maccabi maç afişi

Eurolig’in başarılı ekiplerinden biri olan Maccabi, uzun zamandır final four başarısı gösteremiyor. Bu sezon kendi salon ve taraftarlarından yoksun bir şekilde mücadele vermeyi sürdürüyorlar. Söz konusu durum, sezon sonuna dek devam edecek gibi görünüyor. Maccabi Salı akşamı Belgrad’da Monaco takımını 93-83’lük skorla devirdi. Bu maçta attığı 27 sayı ile Bonzie Colson dikkat çekmeyi başardı. Ayrıca eski Fenerbahçeli Lorenzo Brown da 12 sayı ile galibiyete katkı sundu. İsrail ekibi bu sezon Eurolig sahnesinde 18 maça çıktı ve bu maçlarda 7 yenilgi ve 11 galibiyet aldı.