TV8,5’un 29-30 Aralık’ta Yayınlayacağı Şifresiz Maçlar Belli Oldu

27.12.2023 - 15:26

TV8,5’un 29-30 Aralık’ta Yayınlayacağı Şifresiz Maçlar Belli Oldu

Başarılı spor kanallarından TV8,5’un 29-30 Aralık’ta yayınlayacağı şifresiz maçlar belli oldu. Suudi Arabistan Ligi’nden üç karşılaşma TV8,5’ta futbolseverlerle buluşacak. Önümüzdeki haftalarda da yayınların devam etmesi bekleniyor.

Hollanda Eredivisie ve Suudi Arabistan Ligi’nden her hafta birçok mücadeleyi ekranlara taşıyan TV8,5, 29-30 Aralık programını açıkladı. Hollanda’da maçlara ara verilmesi sebebiyle programda sadece Suudi Arabistan Ligi yer aldı. Toplamda üç karşılaşma TV8,5 ekranlarından naklen yayınlanacak.

TV8,5’un yayın akışını açıklamasının ardından “TV8,5’ta hangi maçlar şifresiz? TV8,5 Suudi Arabistan Ligi’nden hangi maçları yayınlayacak?” gibi soruların yanıtları verildi. 

Cuma Günü Yayınlar Başlıyor

Toplamda üç karşılaşmayı ekranlara getirecek TV8,5, yayınlara Cuma günü başlıyor. Zirve takibini sürdürmek isteyen Al Ahli ile alt bölümden biraz daha kurtulmak isteyen Al Khaleej arasındaki mücadele, yayınlanacak ilk karşılaşma.

Son 7 maçında mağlubiyet yüzü görmeyen Al Ahli, bir şekilde zirve yarışının içinde kalmak istiyor. Orta sıralarda yer alan Al Khaleej’in amacı ise biraz daha alt bölümle mesafeyi açmak. Al Ahli ile Al Khaleej arasındaki Suudi Arabistan Ligi mücadelesi, Cuma 21.00’den itibaren şifresiz yayınla TV8,5’ta.   
             
Al Hilal-Al Ahli Maç Görüntüsü      

Cumartesi İki Mücadele TV8,5’ta

Cumartesi günü TV8,5 iki mücadeleyi yayın akışına aldı. Böylece toplamda üç karşılaşma futbolseverlerle buluşacak.

Bu sezon hayal kırıklığı yaratan ve rakiplerinin gerisinde kalan Al Ittihad, Al Taee deplasmanında kötü gidişi sonlandırmak istiyor. Ligde oynadığı son üç maçı da kaybeden Al Ittihad’ın Al Taee önündeki sınavı TV8,5’tan naklen yayınlanıyor. Cumartesi 18.00’deki Al Taee-Al Ittihad mücadelesini, TV8,5 ekranlarından takip edebilirsiniz.

Haftanın kapanışını ise Al Nassr yapıyor. Al Hilal’in ardından ikinci sırada yer alan Al Nassr, Al Taawon deplasmanından hatasız ayrılmak istiyor. Ligde oynadığı son üç maçı da kazanan Al Nassr ile Al Taawon arasındaki mücadele, TV8,5’tan naklen yayınlanıyor. Bu kritik müsabakayı, Cumartesi 21.00’den itibaren TV8,5’ta izleyebilirsiniz.