BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Anthony Joshua-Otto Wallin 23 Aralık Bedava Link

23.12.2023 - 20:47

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Anthony Joshua-Otto Wallin 23 Aralık Bedava Link

Ağırsıklet boksun önemli isimlerinden Anthony Joshua, Suudi Arabistan’da Otto Wallin ile karşılaşıyor. Bu dev maç öncesinde birçok sporsever “canlı izle Anthony Joshua-Otto Wallin bedava link 23 Aralık, Joshua-Wallin bedava izle, Joshua-Wallin canlı izle, Joshua-Wallin hangi kanalda?” gibi aramalar yapıyor. 


Ağırsıkletin önemli isimlerinden Anthony Joshua yeniden kemer yoluna girmek istiyor. Usyk mağlubiyetleri sonrasında yaklaşımını değiştirdiğini açıklayan Joshua, yılın son büyük boks gecesinde Otto Wallin ile karşılaşıyor. 

Joshua-Wallin Maçı Canlı Yayın Linki

Anthony Joshua-Otto Wallin İzleme Linki ile DAZN üyesi olarak maçı takip edebilirsiniz. Dev mücadelenin hangi kanalda olacağı merak konusuydu. Bu merak, DAZN tarafından giderildi. Karşılaşma DAZN tarafından canlı yayınlanacak. 23 Aralık’ta mücadeleyi, DANZ’a bağlanarak izleyebilirsiniz. 

Joshua ile Wallin arasındaki mücadele için farklı ödeme planı çıkaran DAZN, bu boks gecesini 349 TL’ye satıyor. İzle öde sistemi üzerinden satın alma işlemi yaparak yılın son büyük boks gecesini canlı takip edebilirsiniz. 


Gecenin Tanıtım Videosu İlgi Topladı

Son dönemde spor ve sanat etkinlikleriyle dikkat çeken Suudi Arabistan, yılın son boks gecesinde ev sahipliğini üstlendi. Joshua-Wallin başta olmak üzere birçok mücadeleyi sporseverlerle buluşturacak Suudi Arabistan’da önümüzdeki yıllarda da önemli etkinliklerin yer alması bekleniyor. Suudi Arabistan etkinlik sorumlusu Turki Alalshikh de geçtiğimiz günlerde gecenin tanıtım videosunu paylaştı.

16 zirve boksörün katılacağı gecede 8 harika dövüş izleyeceklerini belirten Turki Alalshikh’in yaptığı paylaşım kısa sürede binlerce beğeni topladı.


Boksun Zirvedeki İsimleri Suudi Arabistan’da Karşı Karşıya Geliyor

Anthony Joshua ile Otto Wallin dışında birçok önemli isim bu gecede sahne alacak. En az Joshua ile Wallin eşleşmesi kadar merak edilen bir diğer eşleşme Deontay Wilder ile Joseph Parker eşleşmesi. Bu mücadelenin de büyük ilgi toplaması bekleniyor.
Ağırsıkletin önemli isimlerinden Filip Hrgovic’in rakibi ise Mark de Mori olacak. Daniel Dubois’nın rakibi de Jarrell Miller.

Hafif ağırsıkletin yıldızı Dimitry Bivol da bu gecede ringe çıkacak. Bivol, Lyndon Arthur karşısında kemerini korumaya çalışacak. 

Wilder-Parker canlı izle, Deontay Wilder-Joseph Parker bedava izle, Dimitry Bivol-Lyndon Arthur izle gibi aramalarda da sporseverlerin karşısına DAZN platformu çıkacak. Bu dev karşılaşmaları DAZN’dan takip edebilirsiniz.