BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Anadolu Efes-Fenerbahçe Beko 11 Aralık Bein LİNK

11.12.2023 - 18:24

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Anadolu Efes-Fenerbahçe Beko 11 Aralık Bein LİNK

Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes, Basketbol Süper Lig’in 11’inci haftasında Sinan Erdem’de karşı karşıya geliyor. Bu akşam saat 19.00’da başlayacak olan müsabaka öncesinde basketbol severlerin yöneldiği aramalar şu şekilde: Fenerbahçe Beko maçı izle, Anadolu Efes maçı izle, Anadolu Efes Fenerbahçe Beko canlı izle, Anadolu Efes Fenerbahçe Beko canlı maç izle, Anadolu Efes Fenerbahçe maç izle, Anadolu Efes Fenerbahçe Beko bedava maç izle, Fenerbahçe Beko maçı canlı izle, Bein Sports link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Türkiye Basketbol Ligi maçı izle. Maça dair en güncel gelişmeleri sizler için derledik.

ANADOLU EFES-FENERBAHÇE BEKO MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

efes fener

Anadolu Efes-Fenerbahçe Beko Maçı Canlı Yayın Linki 

Anadolu Efes-Fenerbahçe Beko İzleme Linki Anadolu Efes’in Fenerbahçe Beko’yu konuk edeceği lig maçını beIN Sports HD 5 kanalından izleyebilirsiniz.

Anadolu Efes-Fenerbahçe Beko Maçı Canlı Takip

Ligin en güçlü temsilcileri olan Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko, bu sezon ilk kez karşılaşıyor. Maç istatistiklerini FB TV yayınından takip edebilirsiniz.

ANADOLU EFES-FENERBAHÇE BEKO MAÇI CANLI TAKİP

ANADOLU EFES-FENERBAHÇE BEKO MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Fenerbahçe Beko’nun Düşüşü Sürüyor

 fenerbahçe beko

Fenerbahçe Beko ligde iyi bir sezon geçirmesine rağmen Eurolig’de kabus gibi bir dönemden geçiyor. Ülker Arena’da alınan mucizevi Real Madrid galibiyetini bir tarafta bırakırsak, son 6 haftada takımın dip yaptığını belirtebiliriz. Kızılyıldız maçı hariç kaybedilen tüm maçların yakın skorlarla bitmesi de takım için oldukça yıpratıcı oldu. Geçen hafta oynanan 2 maçı da bu şekilde kaybeden sarı lacivertliler, İstanbul’dan eli boş dönmek zorunda kaldı. Barcelona karşısında bir ara çift hanelerle öne geçmesine rağmen ikinci yarı Barcelona hücumlarına engel olamayan Fenerbahçe Beko, müsabakayı 89-81 kaybetti.

Anadolu Efes Alba Karşısında Hata Yapmadı

 efes maç afişi

Anadolu Efes’in başında geçtiğimiz sezonlarda Obradovic’in yardımcısı olarak rol alan Erdem Can bulunuyor. Erdem Can’ın koçluğu zaman zaman tartışılsa da takımın şu anki konumu hiç de fena sayılmaz. Çift maç haftasındaki 2 maçı da kazanarak yükselişini sürdürdüler. Özellikle de salı akşamı Pana karşısında alınan galibiyet pek çok açıdan büyük bir öneme sahipti. Ergin Ataman’ın takımına çelme takan Efes, bu moralle perşembe akşamı Alba’ı deplasmanda devirdi. Efes ligde ise şu ana dek sadece tek bir yenilgi aldı. Son lig maçında lacivert beyazlılar Petkim’i deplasmanda devirdi.

Geçen Sezon Play-off Serisini Efes Kazanmıştı

 efes fenerbahçe rekabeti

Fenerbahçe ve Anadolu Efes arasındaki maçlar, son zamanlarda oldukça keyifli geçiyor. Hem Eurolig hem de lig sahnesinde sık sık karşılaşan takımlar, taraftarlara özel bir rekabet izletiyor. Bu maç öncesinde Efes tarafında Zizic, Pleiss, Clyburn, Beaubois, Erkan Yılmaz gibi isimlerin sakat olduğunu belirtelim. Efes’in sakatlık problemlerinin bu maça nasıl yansıyacağını hep birlikte göreceğiz. Öte yandan Fenerbahçe Beko tarafında Papagiannis ve Metecan’ın sakatlık sorunları söz konusu. İki takım bu sezon resmi maçlarda ilk kez karşılaşacaklar. Son olarak geçen sezon yarı final serisinde Efes, rakibini devre dışı bırakmayı bilmişti.