TRT 1 LİNK Türkiye-Letonya 15 Ekim CANLI MAÇ İZLE

15.10.2023 - 21:58

TRT 1 LİNK Türkiye-Letonya 15 Ekim CANLI MAÇ İZLE

Euro 2024 Elemeleri D Grubu kapsamında Türkiye, kendi sahasında taraftarının desteğiyle Letonya ile karşılaşıyor. Oldukça coşkulu bir ortamda geçmesi beklenen maç saat 21.45’te başlıyor. Maçtan önce dikkat çeken aramalar şu şekilde: Letonya maçı izle, Türkiye maçı izle, Türkiye Letonya canlı izle, Türkiye Letonya canlı maç izle, Türkiye Letonya maç izle, Türkiye Letonya bedava maç izle, Türkiye maçı canlı izle, TRT link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri. Maça dair tüm önemli gelişmeler şimdi sizlerle!

TÜRKİYE-LETONYA MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Türkiye Letonya Maç Afişi

Türkiye- Letonya Maçı Canlı Yayın Linki 

Türkiye-Letonya İzleme Linki Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın Konya’daki zorlu mesaisi TRT 1 ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak.

Türkiye- Letonya Maçı Canlı Takip

Grupta liderliğe oturan Türkiye, grubun en zayıf halkası Letonya’yı sahasında ağırlıyor. Maç içi canlı istatistik takibi için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

TÜRKİYE-LETONYA MAÇI CANLI TAKİP

Türkiye Maç Fazlasıyla Lider

 konya milli maç

A Milli Futbol Takımı, son yılların en önemli zaferlerinden birine imza attı. Montella’nın takımın başına geçmesinden dolayı bu maçta bir reaksiyon bekleniyordu elbette ancak oyun anlamında bu kadar net bir üstünlük pek tahmin edilmiyordu. Türkiye maçın ilk dakikalarından itibaren Hırvatistan üzerinde önemli bir baskı kurdu. Bu üstünlüğünü golle süsleyen Türkiye, Abdülkerim, Kerem, Barış, İsmail gibi oyuncularının etkili oyunuyla sonuca gitti. Maçta Hırvatistan lehine bir penaltı verilse de VAR yönetimi bu kararın değişmesini sağladı. Hırvatlar maç boyunca kalemize gelip baskı yapmaya çalışsa da net pozisyon üretmekte zorlandı. Osijek’te aldığımız 3 puan sayesinde 13 puanla maç fazlasıyla da olsa liderlik koltuğuna oturduk.

İsmail Yüksek Maça Damga Vurdu

 ismail yüksek

Hırvatistan maçının kazanılmasında hemen hemen her oyuncunun bir katkısı oldu ancak belli oyunculara özel olarak vurgu yapmak gerekiyor. Bu oyuncular arasında özellikle İsmail Yüksek, tam anlamıyla bir resital izletti. Fenerbahçe’de de harika bir sezon geçiren İsmail Yüksek, orta sahayı tam manasıyla tek başına kontrol etti. Hem Gvardiol hem de Sutalo, İsmail karşısında son derece zorlandı. Özellikle ikili mücadelelerdeki başarısı ve genel anlamda hırsıyla öne çıkan İsmail, Avrupa’nın dev kulüplerinin de radarına girdi. 3. Lig’den gelen İsmail’in sadece 4 sene içerisinde ortaya koyduğu gelişim, futbol severlerde hayranlık duygusu uyandırıyor.

Letonya Prestij Peşinde

 letonya hazırlık

Letonya, beklenildiği üzere grubun en kötü performans sergileyen takımı durumunda. Kuralar çekildiğinde de tahminler genel olarak bu yöndeydi. Grupta henüz beraberlik dahi alamayan takımın Konya’da işi hiç kolay olmayacaktır. Letonya maça tamamen prestij için gelecek. Geçmişte Letonya ile play-off aşamasında karşılaştığımızı anımsatalım. Tabii Letonya aradan geçen senelerde geriye doğru gitti. Milli takımımıza karşı zaman zaman ters gelebilen Letonya karşısında motivasyonu elden bırakmamak gerekiyor. Bu arada ilk maçta Letonya’yı deplasmanda 3-2 ile geçmiştik.