Bein Link İstanbulspor-Galatasaray 26 Eylül Canlı Maç İzle

26.09.2023 - 18:49

Bein Link İstanbulspor-Galatasaray 26 Eylül Canlı Maç İzle

Trendyol Spor Toto Süper Lig’de Galatasaray, İstanbulspor deplasmanında galibiyet arayacak. Erteleme maçında karşı karşıya gelecek takımların müsabakası bu akşam saat 20.00’de başlayacak. Maç öncesinde öne çıkan arama sonuçları şu şekilde sıralanıyor:  Galatasaray maçı izle, İstanbulspor maçı izle, İstanbulspor Galatasaray canlı izle, İstanbulspor Galatasaray canlı maç izle, İstanbulspor Galatasaray maç izle, İstanbulspor Galatasaray bedava maç izle, Galatasaray maçı canlı izle, Bein maçı izle, Süper Lig link. Canlı yayın detayları için içeriğimizi okuyabilirsiniz.

İSTANBULSPOR-GALATASARAY MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

İstanbulspor Galatasaray Maç Afişi

İstanbulspor-Galatasaray Maçı Canlı Yayın Linki 

İstanbulspor Galatasaray Maç İzleme İzleme Linki Galatasaray ve İstanbulspor’un kozlarını paylaşacağı maça Necmi Kadıoğlu Stadyumu ev sahipliği yapıyor. Maçı beIN Sports HD 1 kanalından izleyebilirsiniz.

İstanbulspor-Galatasaray Maçı Canlı Takip

Galatasaray, Başakşehir’den sonra bir kez daha kazanmak istiyor. İki İstanbul takımının müsabakasını takip etmek için GS TV yayınından yararlanabilirsiniz.

İSTANBULSPOR-GALATASARAY MAÇI CANLI TAKİP

İSTANBULSPOR-GALATASARAY MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Galatasaray Seriye Bağladı

 okan buruk

Galatasaray, geçen sezona damga vuran yıldızlarını kadrosunda tutarak bu sezona da flaş bir başlangıç yaptı. Bu müthiş başlangıca rağmen hala Fenerbahçe’nin gerisindeler. Zira sarı lacivertliler bu sezon hiçbir maçta puan kaybetmedi. Galatasaray, bu sezon oynadığı 5 lig maçından 13 puan çıkarttı. Fenerbahçe’nin 2 puan gerisinde olan sarı kırmızılılar, maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturmak istiyor. Sadece deplasmanda Kayserispor’a karşı puan kaybeden Galatasaray, geçen hafta içinde 2 ciddi müsabakaya çıktı. İlk olarak Kopenhag’ı sahasında ağırlayan son şampiyon, sonrasında ise Başakşehir deplasmanında boy gösterdi. Başakşehir’i i deplasmanda 2-1 ile geçen başarılı ekipte goller  Ziyech ve İcardi’den geldi.

Galatasaray’da Kazımcan Şoku

 galatasaray sağlık raporu

Galatasaray Başakşehir deplasmanında kazandı ancak ne yazık ki genç oyuncu Kazımcan Karataş’ı sakatlığa kurban verdi. Angelino’dan formayı kapmayı başaran başarılı futbolcu, maç içinde oldukça talihsiz bir sakatlık yaşadı ve oyundan çıkmak zorunda kaldı.Kulüp dün resmi siteden oyuncunun durumuna  ilişkin bir açıklama yayınladı. Buna göre Kazımcan Karataş’ın sol diz iç yan bağlarında ciddi bir esneme olduğu aktarıldı. Başakşehir maçında sakatlanan oyuncunun yerine 29’uncu dakikada Kaan Ayhan girmişti.

İstanbulspor Henüz Açılışı Yapamadı

 fatih tekke

Trendyol Süper Lig’e geçen sezon çıktıktan sonra bir biçimde kümede kalmayı başaran İstanbulspor, bu sezon da benzer bir mücadelenin içinde olacak gibi görünüyor. Takım 5 maçın sonunda henüz galibiyetle tanışamadı. Bu maçta da karşılarında çok güçlü bir Galatasaray olacak. Fatih Tekke’nin liderliğindeki takım, geçen hafta Gaziantep deplasmanında etkisiz kaldı ve maçı 2-0 kaybetti. İstanbul ekibi bu maçta gol pozisyonuna bile girmekte oldukça zorlandı. Yönetim ve Fatih Tekke karşılıklı anlaşarak yollarını ayırma kararı aldı. Simon Deli, bu maçta sakatlık probleminden dolayı kadroda olamayacak.